Основа мого курсу-це вивчення себе, поняття " хто я?", "Навіщо Я?, "Як себе використовувати?"і прийняття своїх особливостей.- ви загубилися в житті, не знаєте куди йти, чим зайнятися, в якій діяльності себе реалізувати
- ви працюєте на нелюбимій роботі, хотіли б займатися тим, що подобається, але боїтеся зробити крок у невідоме
- ви хочете зрозуміти своє призначення, місію на землі для подальшої реалізації своїх справжніх бажань
- ви втомилися заробляти і в пошуках тієї самої діяльності, яка принесе вам задоволення і матеріальний дохід
- ви перебуваєте в напружених відносинах з близькими людьми, бажаєте зрозуміти причину конфліктів і як їх уникнути
- ви хочете зрозуміти свого чоловіка, партнера, дізнатися про його сильні і слабкі сторони, вивести відносини на новий рівень
- ви хочете налагодити відносини з батьками або зрозуміти своїх дітей, їх характер і інтереси
- ви втомилися від рутини і бажаєте наповнити своє життя сенсом і радістю
- ви хочете допомагати людям і шукаєте шляхи як це робити
- або ви просто зацікавлені в якісному прориві в саморозвитку і самопізнанні
Початок занять:
11-й потік 15 серпня 2022
12-й потік 7 листопада 2022
Тривалість: 2 місяці
Формат: інтенсив, глибоке занурення.
Відеоуроки на 50-60 хвилин, конспекти, практичні завдання, групова робота. Відповіді на питання, підтримка в чаті протягом навчання і два тижні після.
Прямі ефіри з відповідями на питання.
Структура:
Дизайн людини
Генні Ключі
Читання зі стану потоку
Ви отримуєте глибоке занурення в світ дизайну людини, можливість застосувати ці знання на практиці, вивчаючи і консультуючи бодиграфи рідних, близьких і оточуючих вас людей.
цей курс - прикладний інструмент, який може допомогти вам змінити своє життя і вивести її на якісно новий рівень.
Допоможе усвідомити причинно-наслідкові зв'язки проблем і ситуацій, що виникають у Вашому житті і життях оточуючих людей, даючи можливість вибору шляху, виходячи з-під впливу програм і установок.
Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://mihailsurtukov.ru/shkola#rec294036746