Що нового?

Придбаний Просування і продажу: інструменти, мислення і робочі зв'язки для майстрів (Євгенія Макаренко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2019 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 105 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Страх, сумніви і невпевненість-наші вірні супутники на шляху до мрії
⠀Пам'ятаєте, як у дитинстві ми мріяли змінити світ? Здавалося, немає нічого неможливого. Але роки йдуть, і ми звикаємо задовольнятися малим, забуваючи про те, чого дійсно хочемо.
⠀Адже кожен з нас унікальний і талановитий по-своєму. У кого-то золоті руки, здатні творити справжні чудеса. Хтось володіє неймовірним почуттям стилю. А хтось вміє знайти підхід до будь-якої людини.
⠀Але як часто ми дозволяємо своїм талантам розкритися повною мірою? Як часто наважуємося зробити крок назустріч мрії?
⠀ Я знаю, як це непросто. Сама пройшла цей шлях-від перших невпевнених кроків до того моменту, коли зрозуміла, що готова ділитися своїм досвідом з іншими. Було страшно, були сумніви і помилки. Але я ні про що не шкодую.
⠀Кожен раз, коли ви пробуєте щось нове, ви стаєте сильнішими. Кожна невдача-це урок. А кожен успіх-ще один крок до вашої мети.
⠀Можливо, ви теж мрієте перетворити улюблену справу в джерело доходу? Створювати красиві речі своїми руками і при цьому заробляти?
⠀Я знаю, як багато питань виникає на цьому шляху. Як знайти клієнтів? Як правильно себе подати? Як призначити ціну? Як не згоріти на старті?
⠀ Ми з командою пройшли цей шлях методом проб і помилок. І тепер готові поділитися своїм досвідом, щоб ви могли уникнути типових помилок і швидше досягти бажаного.

Ми розробили спеціальний модуль "просування і продажу: інструменти, мислення і робочі зв'язки для майстрів в пошитті нижньої білизни".

Це не просто набір теоретичних знань. Це практичні інструменти, які ви зможете застосовувати роками, незалежно від того, що саме вирішите продавати – свої послуги, товари або ідеї.

13 живих зустрічей, 3 експерти, найактуальніші теми, які допоможуть вам розпочати або покращити навички продажу та просування. А ще-великий воркшоп по техніках продажів.

Ми не будемо обіцяти вам золоті гори і миттєвий успіх. Але ми дамо вам знання та інструменти, які допоможуть рухатися до вашої мети. Крок за кроком, день за днем.

Пам'ятайте, кожна велика справа починається з маленького кроку. Можливо, саме сьогодні той самий день, коли ви готові зробити цей крок?

Якщо ви відчуваєте, що пора рухатися далі, якщо ви готові працювати над собою і своєю справою – цей модуль для вас.

Програма
01 маркетинг на 360: інструменти
02 страхи, які паралізують наш розвиток
03 вірусний маркетинг: як закохатися в себе
04 як почати спиратися на себе і не слухати чужу думку
05 канали продажів
06 вибудовування кордонів в роботі з клієнтами
07 як вибудувати роботу в соцмережах
08 заземлення себе та своїх ідей
09 прогрів: прибуткові техніки прогрівів
10 Що первинно впевненість або дії: як набути впевненості і що для цього потрібно
11 продажі: техніки продажів і їх особливості
12 особистий бренд: як вибудовувати і навіщо він потрібен
13 додаткова зустріч за підсумками навчання
+ Великий практичний воркшоп від фахівця з продажу, на якому ви не тільки дізнаєтеся робочі зв'язки в продажах, але і зможете їх відпрацювати і закріпити прямо на зустрічі.

Це не просто навчання — це ключ до Вашого успіху в світі пошиття нижньої білизни.

https://proshitye-school.ru/saleprofi?utm_source=tg&utm_medium=school&utm_campaign=1908

Останнє редагування модератором:
Угорі