лекція"просування"
Великий і докладний урок про просування своєї творчості, заснований на моєму особистому досвіді.
Про лекцію
Для багатьох фотографів тема просування"заборонена". Я теж раніше вважала, що все це не потрібно, коли у тебе є сильні і цікаві роботи. Але виділитися серед усіх виключно за рахунок фотографій — зараз дуже складно. Вас просто можуть не помітити у всьому цьому потоці талановитих людей. Тому будь-якому художнику варто шукати можливості розширювати свою аудиторію і говорити про себе на повний голос.
У цій лекції я ділюся своїм досвідом і розповідаю про різні варіанти просування: як платних, так і безкоштовних. Навіть якщо у вас на даному етапі немає бюджету на рекламу, ви можете дуже ефективно використовувати запропоновані варіанти безкоштовного просування.
Великим бонусом даної лекції є докладна глава про таргет, де я розповім, як можна налаштовувати рекламу в instagram (в тому числі через facebook) самостійно.
Зміст
1 Введення. З чого почати? Мій досвід початку роботи з просуванням.
2 оформлення профілю. На що важливо звернути увагу.
3 у чому полягає ваша "експертність"?
4 Розсилка в журнали і паблік.
5 фотосайти. У чому їх користь зараз?
6 Програми для розкрутки.
7 VK-як все ще можна корисно використовувати цю соціальну мережу.
8 INSTAGRAM.
9 на що звернути увагу в публікаціях.
10 хештеги-в яких випадках вони працюють.
11 SFS, взаємний піар та ін.
12 Купівля реклами.
13 Купівля передплатників.
14 активність в чужих профілях.
15 Таргет.
16 покрокова інструкція по налаштуванню таргета в Business Manager.
17 Висновок.
Великий і докладний урок про просування своєї творчості, заснований на моєму особистому досвіді.
Про лекцію
Для багатьох фотографів тема просування"заборонена". Я теж раніше вважала, що все це не потрібно, коли у тебе є сильні і цікаві роботи. Але виділитися серед усіх виключно за рахунок фотографій — зараз дуже складно. Вас просто можуть не помітити у всьому цьому потоці талановитих людей. Тому будь-якому художнику варто шукати можливості розширювати свою аудиторію і говорити про себе на повний голос.
У цій лекції я ділюся своїм досвідом і розповідаю про різні варіанти просування: як платних, так і безкоштовних. Навіть якщо у вас на даному етапі немає бюджету на рекламу, ви можете дуже ефективно використовувати запропоновані варіанти безкоштовного просування.
Великим бонусом даної лекції є докладна глава про таргет, де я розповім, як можна налаштовувати рекламу в instagram (в тому числі через facebook) самостійно.
Зміст
1 Введення. З чого почати? Мій досвід початку роботи з просуванням.
2 оформлення профілю. На що важливо звернути увагу.
3 у чому полягає ваша "експертність"?
4 Розсилка в журнали і паблік.
5 фотосайти. У чому їх користь зараз?
6 Програми для розкрутки.
7 VK-як все ще можна корисно використовувати цю соціальну мережу.
8 INSTAGRAM.
9 на що звернути увагу в публікаціях.
10 хештеги-в яких випадках вони працюють.
11 SFS, взаємний піар та ін.
12 Купівля реклами.
13 Купівля передплатників.
14 активність в чужих профілях.
15 Таргет.
16 покрокова інструкція по налаштуванню таргета в Business Manager.
17 Висновок.