Люблю людей, які розуміють, що прогрес можливий тільки через дії, а не через нескінченне навчання і складування знань.
Власне, в понеділок 16-го вересня ми зробимо руками все те, про що написано в моєму блозі і було сказано на ефірах. Тобто за тиждень практики разом виправимо всі помилки в твоєму акаунті і підході до роботи, щоб нічого не заважало заробляти гроші.
Важливо: це буде не Курс по мільйонерству або щось в цьому роді. Вся робота буде спрямована саме на правильну упаковку твого аккаунта, щоб він не відлякував, а навпаки - залучав людей. Так само я не зроблю тебе більш компетентним фахівцем, ніж ти є зараз. Або більш високооплачуваним. Або більш крутим серед конкурентів. Я скажу як все зробити правильно, але чи варто тобі платити гроші за твою компетентність - це вже вирішить ринок.
Я не роблю бездарів мільйонерами, я допомагаю ХОРОШИМ фахівцям заробляти більше. Как? Прибираю все те, що заважає, і додаю те, що необхідно. Якщо ми один одного зрозуміли, то ласкаво просимо. Після оплати прийде посилання на аккаунт в інсті, де все і буде відбуватися. Тільки поквапся - часу залишилося не так багато.