Опис:
На дворі 2018 рік. Зайнятися чимось своїм стало вже не так складно, як раніше. Багато власників інтернет-магазинів заробляють хороші гроші за рахунок продажу всеразличных товарів або послуг.
У зв'язку з цим в нішах невеликих компаній конкуренція постійно зростає, тому більшість підприємців пов'язує єдиний біль — відсутність очікуваного прибутку з бізнесу.
Звідси випливає логічний висновок:
- Немає прибутку,тому-що немає продажів...
- Немає продажів,тому-що немає клієнтів.
Щоб все було в шоколаді, кожен підприємець повинен ставити перед собою одну основну мету — забезпечити свій бізнес клієнтами!
Мене звуть Андрій Кім і за рахунок знань і навичок по залученню клієнтів я відкрив 4 успішних проекти:
- Мережа з 4 магазинів кросівок в Санкт-Петербурзі;
- Оптовий взуттєвий бізнес;
- Салон краси;
- Закритий клуб підприємців.
Розміщення, наприклад, білборда на вулиці доступно в основному великим компаніям, таким як Coca-Cola і Apple, адже їм зовсім не страшно втратити кілька тисяч доларів на невдалої рекламної акції.
У нашому ж випадку, кожен вкладений рубль в рекламу повинен приносити нам мінімум 2 рубля. Саме тому наш варіант — просування в соцмережах. Саме тут є можливість знаходити цільову аудиторію, яка буде зацікавлена в конкретному продукті, а це значить що ми з легкістю зможемо продати наші послуги, щоб закрити потребу клієнта.
Трохи передісторії.
Коли у мене був 1 магазин кросівок, я пробував опублікувати першу таргетовану рекламу ВКонтакте, але на жаль я навіть не зміг пройти модерацію. Я звернувся до досвідчених таргетологів з цим питанням, але корисної поради так і не отримав. Незабаром настройку таргета я відчайдушно закинув...
Надалі продажі йшли своєю чергою, але з часом їх ставало все менше. В один момент мій магазин досяг критичної точки і я почав працювати в 0.
Абсолютно точно, потрібно було залучати нових клієнтів і тоді я став запускати абсолютно всі канали продажів в Інтернеті.
- Контекстну рекламу;
- Тестував близько 20 дощок оголошень;
- Публікував конкурси в соцмережах;
Взявши себе в руки я став проходити платні і безкоштовні навчання по таргетованій рекламі і вивчав його 24 години на добу. Паралельно тестував різні техніки оформлення спільноти, щоб відвідувачі з реклами не йшли з порожніми руками.
І який був результат?
Перший досвід по запуску реклами ВКонтакте зробив рекордний місяць з продажу кросівок за все існування моїх магазинів.
- Ми продали 690 пар взуття всього за 1 місяць.
— Бували дні, коли продавали по 30-40 пар в день.
Влітку на вихідних ми проводили Ярмарки кед і отримували ще більше продажів.
- Рекорд 119 пар за 1 день.
І це все, з однієї лише таргетованої реклами і правильного оформлення спільноти! З прибутку я відкрив ще 3 магазини і салон краси.
Саме тому, мені прийшла ідея 14 Листопада запустити авторський курс з просування ВКонтакте і навчити тебе домагатися таких же результатів у своїй справі, а то і більше. Я накопичив величезний досвід в цій темі, яким готовий з тобою поділитися в зручному форматі навчання.
Чому Кожному підписнику мого блогу потрібен цей тренінг?
Якщо у тебе є свій бізнес або ти хочеш його відкрити, рано чи пізно ти почнеш просування в соцмережах. Знайдеш таргетолога і кожен місяць будеш віддавати йому по 20-40 тис.рублів за настройку рекламного Кабінету.
Я пропоную пройти навчання і зекономлені гроші вкласти в рекламу! За умови, що ти продаєш ходові товари або послуги, ці 20 тис.принесуть тобі в 5 разів більше прибутку. Вже повір!
Для кого цей тренінг?
- Для власників бізнесів;
- Для підприємців-початківців;
- Для блогерів;
- Фрілансерів;
- Таргетологов;
- І всіх тих, хто хоче розкрутити свій бренд ВКонтакте.
Курс я поділив на 2 основні частини:
- Продажне оформлення спільноти;
- Таргетована реклама.
- Я розповім, як зробити так, щоб кожен четвертий відвідувач спільноти ставав твоїм передплатником, а кожен десятий, клієнтом.
- Розповім, як зробити, щоб п'ять чоловік зі ста переглянули рекламу, натискали на неї.
- Розповім і покажу, як робити дизайн візуального контенту самому, щоб заощадити купу грошей на роботі фрілансерів.
- Розберу 2 напрямки на прикладі моїх проектів, по послугах і товарці.
- Поясню, як уникнути блокування групи і з самого початку вести її правильно.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-103936512_869