програма ідеально підійде
1. проектні менеджери онлайн-шкіл
Ви посилите свою експертизу в управлінні онлайн-школою, побудуєте єдину систему всередині команди, впровадите регламенти та інструкції для кожного відділу і впровадите систему фінансового управління всередині школи
2 новачкам в онлайн
Ви підете шлях від точки" нічого не знаю "до супер-Профі зі станом" я все можу " і, найголовніше, будете це робити відразу на практиці в діючій онлайн-школі
3 власникам онлайн-шкіл
Ви розробите нову стратегію розвитку освітнього проекту, зрозумієте, як ефективніше підбирати команду під свої завдання і управляти процесом запуску і розвитку онлайн-шкіл, побудуєте систему всередині маркетингу, продажів і сервісу
4 працівникам онлайн-шкіл і фрілансерам
Ви готові рости по кар'єрі? Тоді пора в онлайн-школу ПРОДЖЕКТОР. Тут ви отримаєте знання, навички та досвід, щоб на виході вже стати управлінцем рівня БОГ
5 всім, хто хоче в онлайн-освіту
Вас приваблює можливість розвивати онлайн-школи, будувати команди і заробляти з дому? Університет ПРОДЖЕКТОР дає можливість стартувати м'яко і плавно в найбільш затребуваною спеціальності онлайн-освіти
програма
Модуль № 1: Старт курсу "проектний менеджер онлайн-школи
Модуль № 2: міняємо мислення
Модуль № 3: Основа роботи проджекта
Модуль № 4: основи запуску онлайн-школи
Модуль № 5: готуємо лист запуску продукту
Модуль № 6: Аналіз ринку
Модуль № 7: тригери для зростання продажів
Модуль № 8: Упаковка
Модуль № 9: трафік
Модуль № 10: розвиток бренду експерта та онлайн-школи
Модуль №11: наскрізна аналітика онлайн-школи
Модуль № 12: будуємо команду
Модуль №13: Human-менеджмент
Модуль №14: ризик-менеджмент
Модуль № 15: Автоворонка 2.0 E-mail маркетинг і месенджер маркетинг
Модуль № 16: інтеграції
Модуль № 17: фінансове управління в онлайн-школі
Модуль №18: управління відділом продажів
Модуль №19: управління відділом сервісу
Модуль №20: ідеальний продукт
1. проектні менеджери онлайн-шкіл
Ви посилите свою експертизу в управлінні онлайн-школою, побудуєте єдину систему всередині команди, впровадите регламенти та інструкції для кожного відділу і впровадите систему фінансового управління всередині школи
2 новачкам в онлайн
Ви підете шлях від точки" нічого не знаю "до супер-Профі зі станом" я все можу " і, найголовніше, будете це робити відразу на практиці в діючій онлайн-школі
3 власникам онлайн-шкіл
Ви розробите нову стратегію розвитку освітнього проекту, зрозумієте, як ефективніше підбирати команду під свої завдання і управляти процесом запуску і розвитку онлайн-шкіл, побудуєте систему всередині маркетингу, продажів і сервісу
4 працівникам онлайн-шкіл і фрілансерам
Ви готові рости по кар'єрі? Тоді пора в онлайн-школу ПРОДЖЕКТОР. Тут ви отримаєте знання, навички та досвід, щоб на виході вже стати управлінцем рівня БОГ
5 всім, хто хоче в онлайн-освіту
Вас приваблює можливість розвивати онлайн-школи, будувати команди і заробляти з дому? Університет ПРОДЖЕКТОР дає можливість стартувати м'яко і плавно в найбільш затребуваною спеціальності онлайн-освіти
програма
Модуль № 1: Старт курсу "проектний менеджер онлайн-школи
Модуль № 2: міняємо мислення
Модуль № 3: Основа роботи проджекта
Модуль № 4: основи запуску онлайн-школи
Модуль № 5: готуємо лист запуску продукту
Модуль № 6: Аналіз ринку
Модуль № 7: тригери для зростання продажів
Модуль № 8: Упаковка
Модуль № 9: трафік
Модуль № 10: розвиток бренду експерта та онлайн-школи
Модуль №11: наскрізна аналітика онлайн-школи