Що нового?

Придбаний Проживаючи свій дизайн (Ірина Філатова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5148 ГРН
Учасників: 1 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.6 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
навіщо нам цей курс і знання про свою механіку?
Багато хто чув про систему Дизайн людини і робили розрахунок даних народження, пробували на своєму досвіді зрозуміти працює воно чи ні, а хтось ще не знайомий і вперше торкається до даного знання, намагаючись розібратися що до чого.

Human Design - Абсолютно нове знання і принципово відрізняється від інших систем про самопізнання. Йому немає аналогів, воно безпрецедентно і є настільки практичним і корисним, що кожен, хто хоч раз до нього доторкнувся, миттєво цікавиться і вивчає далі. Чому? Ми народжені з питаннями хто я? і в якій професії розвиватися? На що здатний, який у мене потенціал і куди рухатися?

Зробивши розрахунок даних народження ми отримуємо власну інструкцію, про себе, про свою унікальність і відмінність від інших, від батьків і однолітків. Там скарбниця даних, зашифрована в цифри і значення. Для того, щоб почати бачити себе-є бодіграф і в ньому наша сила, всередині всі відповіді, які ми постійно шукаємо.

Курс Human Design - це фундамент і база в системі Дизайн людини, де ви отримуєте багато практичною життєвої інформації. Після проходження курсу, ви будете інакше дивитися на те, що відбувається навколо вас і ваша власна перспектива на самого себе зміниться. Це схоже на ефект виходу за межі, немов роками жив в одній кімнаті, в якій склалися концепції і погляди, але тепер усвідомлюєш і розумієш набагато більше. Це схоже на ковток свіжого повітря і на струс, починаєш бачити, то чого в самому собі раніше не помічав, розумієш поведінку близьких і причинно-наслідкові зв'язки.
Ніхто з нас не хоче прожити це життя просто так, не маючи мети і сенсу, тому що всередині кожного з нас сидить шукач, романтик і дослідник. Ми можемо шукати навколо, перебираючи системи знань, а можемо піти в саме серце, до свого істинного я і не слухати пропаганду і зовнішніх авторитетів, які вчать нас жити.

система дизайн людини-це метод, який дає шанс кожному з нас прочитати себе. Цей "текст" він завжди унікальний і ніколи не повторюється, тому що ми народжені, щоб бути унікальними. На курсі я поділюся з вами і знаннями і досвідом особистого експерименту, практикою і спостереженнями в роботі з людьми.
цей курс-основа, база і фундамент, старт в справжній досвід, і власний, унікальний експеримент.

чи зможу я ініціювати вас тією інформацією, якою поділюся на курсі? Моя відповідь-Так!

Знання, які я передам на курсі настільки якісно синтезовані і пережиті мною, що ви не зможете залишитися байдужими. Це не просто слова, це роки навчання, роки реального експерименту, роки спостереження за людьми і їх проявом, реакціями і вчинками. І у мене немає мети довести вам, що дизайн людини працює, я не прошу вас повірити, у мене просто є сердечне Послання до кожного з вас, чиста передача знань. Далі вирішувати вам і проявлятися і усвідомлюватися і пробуджуватися теж вам-це особистий внесок в себе, який не вимагає термінів або стандартів і зовнішнього тиску.

Я передам вам ключі через знання і зроблю це з племінним теплом, турботою, дружньою підтримкою, як племінний Проектор 4/6 з каналом передавача 44/26.

Ви будете наповнені знаннями, які торкнуться вашого серця, які проникнуть в вас так глибоко, що ви будете згадувати цей досвід ще дуже довгий час, тому що в процесі життєвого експерименту ви будете бачити, як ці знання стають реальними і як ви розквітаєте разом з ними.

Ви зможете спостерігати за власною трансформацією, за трансформацією відносин і дякувати собі, що ці знання дали вам силу і свободу, очищення і рівновагу. Ніхто більше не зможе нав'язати вам свою думку або переконати. ви-є сила!і спочатку вона буде проявлятися через знання, поступово переходячи в тіло.
Онлайн курс пройде з 15 Лютого – 15 Березня, час занять вказано по Москві

СБ 15 лютого 18.00 -19.30
введення в систему
Знайомство. Вступна та організаційна інформація.

Знання про систему Дизайн людини, в чому синтез і значення.

нд 16 лютого 18.00 -19.30
Помилкове Я. Тінь. Червоне і Чорне
Ми розглянемо відмінності несвідомого і свідомого і те, як розум впливає на наше прийняття рішень.

Правда про помилкове Я. ким ми не є

ВТ 18 лютого 18.00 -19.30
головний і Аджна центри
Детальний розбір центрів.

Домашнє завдання

СБ 22 лютого 18.00 -19.30
кореневої і Джі центри

Домашнє завдання

ВТ 25 лютого 18.00 -19.30
селезінка і его центри

Домашнє завдання

СБ 29 лютого 18.00 -19.30

горловий і сонячне сплетіння Детальний розбір центрів.

Домашнє завдання

ВТ 03 березня 18.00 -19.30
сакральний центр

Домашнє завдання

СБ 07 Березня 18.00 -19.30
типи і стратегії
Генератор. Проектор. Манифесторы. Рефлектори

ВТ 10 березня 18.00 -19.30
як приймати рішення
Докладний розбір авторитетів.

Домашнє завдання