Що нового?

Придбаний [Psi-Technology] наполегливість і пробивні здібності

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 155 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Аудіовізуальна психокорекційна програма (сесія)"наполегливість і пробивні здібності"призначена для розвитку на підсвідомому рівні наполегливості і "пробивних здібностей".
Що таке "пробивні здібності"? "Пробивні здібності" - вміння чітко і швидко досягати цілей, безпосередньо пов'язаних з необхідністю взаємодіяти з оточуючими людьми. Це вміння домовлятися, схиляти до співпраці та ін.
Що таке наполегливість? Наполегливість - це вольове якість особистості, що характеризується здатністю домагатися поставлених цілей і завдань, незважаючи на виникаючі внутрішні і зовнішні і перешкоди. Наполегливість-одна з найголовніших складових успіху в житті, вона пояснюється цілеспрямованістю і прагненням незважаючи ні на що наполегливо і безперервно продовжувати свій шлях, слідуючи прийнятому раніше рішенню.

Увага! Не плутайте наполегливість з упертістю. На відміну від наполегливості, яка за своєю природою позитивна і завжди пов'язана з вашими особистими бажаннями і прагненнями, впертість має на увазі неосмислене проходження випадково прийнятому Вами, або кимось іншим, рішенням.

опис:
Одного разу до нас звернулася клієнтка з проханням створити для неї індивідуальну сесію, яка б розвивала наполегливість і пробивні здібності. Ось витяг з її листа:
"Я вже кілька разів намагалася відкрити свою справу, але нічого хорошого з цього не вийшло жодного разу. Мій бізнес руйнується майже на самому початку через відсутність наполегливості і пробивних здібностей. Коли справа доходить до необхідності щось організувати або з кимось поспілкуватися/домовитися (чиновники, постачальники та ін.) мій запал гасне. Я починаю нервувати як школярка. Кажу плутано. Не можу толком пояснити людині що мені від нього потрібно. Після такого спілкування довго не можу прийти в норму. В голові суцільний негатив і занепадницький настрій. Лаю себе, обіцяю собі, що наступного разу буду більш зосередженою, наполегливою, енергійною і впевненою в собі, але наступного разу те ж саме! Я просто не знаю що мені робити. Дуже сподіваюся на вашу допомогу!"
Ми виконали це замовлення, яким, до речі сказати, клієнтка залишилася дуже задоволена. І вирішили, що сесія, розвиваюча наполегливість і пробивні здібності повинна бути доступна будь-якому бажаючому. Оскільки проблеми, описані нашою замовницею, на жаль, не рідкість.

Установки, що містяться в сесії "наполегливість і пробивні здібності" сприяють:
  • розвитку наполегливості-найціннішої якості характеру
  • блокування на рівні підсвідомості шкідливих установок, що заважають наполегливо йти до здійснення задуманого
  • посиленню і розвитку здатності ставити і досягати поставлені цілі, незважаючи ні на які перешкоди
  • формуванню здатності швидко домагатися лояльного ставлення оточуючих і легко схиляти людей до співпраці
  • розвитку беззастережної впевненості у своїх комунікативних здібностях
  • посиленню мотивації на досягнення бізнес-цілей і розвиток себе як особистості
  • стимулюванню і зміцненню таких якостей характеру як: ініціативність, енергійність, напористість і загальне позитивне ставлення до життя
  • розвитку пробивних здібностей-то без чого не зможе обійтися жоден бізнесмен
    аудіовізуальна програма "наполегливість і пробивні здібності"буде корисна не тільки для бізнесменів. Її застосування рекомендовано абсолютно всім, оскільки в житті, крім бізнесу, чимало сфер вимагають наявності наполегливості і пробивних здібностей.

https://privatelink.de/?https://psi-technology.net/tov_op/perseverance.php

Угорі