Що нового?

Набір учасників Психо-енергетичне консультування. Базовий модуль (Анастасія Озерова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 1 з 48
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 239 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чим ти опануєш по закінченню курсу?
  • отримаєш коротку езотеричну картину світу і зможеш ефективніше наближатися до цілей і трансформувати своє життя усвідомлено, навчишся мистецтву входження в високу медитацію і техніці мнгоновенного зцілення
  • навчишся працювати зі своїми внутрішніми блоками і тілесними симптомами
  • за запитом близьких зможеш допомагати їм знаходити першопричину емоційної або фізіологічної проблеми і вирішувати її на рівні психіки і енергетичного поля людини
  • зможеш ефективно застосовувати психологічні та енергетичні техніки і вправи, які я сама використовую в своїй роботі з довірителями
  • виведеш свій рівень комунікації і мислення на абсолютно новий, більш усвідомлений і екологічний рівень
  • зможеш здійснити свою мрію грамотно допомагати оточуючим розвиватися і жити усвідомлене і щасливе життя!
  • проведеш свою першу консультацію вже через тиждень після старту навчання
  • навчишся розуміти тонкопланові (в тому числі психосоматичні) причини виникнення різних симптомів у себе і оточуючих
  • оволодієш новою шанованою і дуже високооплачуваною професією
  • зможеш працювати віддалено онлайн з будь-якої точки земної кулі
  • будеш приносити користь і зцілення людям!
  • навчишся роботі з будь-яким запитом!
  • Якщо у тебе вже є психологічна освіта, то на моєму курсі ти попращаешься зі страхами консультування і отримаєш найновіші та ефективні інструменти для роботи з довірителями
після успішного проходження навчання, ти отримаєш мій офіційний сертифікат, внесений в нашу базу перевірених фахівців, і зможеш почати практику консультування. Якщо тобі сподобається і ти зрозумієш, що твій шлях лежить в сфері психології, то отримати диплом про професійну перепідготовку (при наявності вищої освіти) не складе ніяких труднощів. Тим більше що при такій потужній базі, отриманої на моєму навчальному курсі, будь-яке інше навчання буде даватися легко і зрозуміло, просто отримаєш більше подробиць.

Зважаючи на особливості подачі інформації ,моє навчання однаково цікаве як для практикуючих фахівців, так і для тих, хто робить перші кроки в цьому напрямку.

ніякої особливої освіти не потрібно, все необхідне Я дам на заняттях.

Курс настійно рекомендую пройти нутриціологам, тарологам, астрологам, нумерологам, тета-практикам і фахівцями суміжних професій, так як отримані на моєму курсі знання будуть вкрай практикуються в цих сферах.

Для кого призначений курс?
Цей курс для цілеспрямованих дівчат, які бажають отримати справжні навички і практику, щоб поліпшити своє життя і життя тих, хто їх оточує

Цей курс для вас, якщо:
  • ти любиш людей і відчуваєш, що твоє призначення - допомагати оточуючим бути здоровими і щасливими
  • хочеш розібратися з психосоматичними і енергетичними причинами захворювань у себе і твоїх близьких
  • ти цікавишся психологією і енергопрактиками і шукаєш відповідь на питання " чому люди чинять так чи інакше?"
  • ти відчуваєш, що ти дещо більше, ніж фізичне тіло і відчуваєш в собі потужний енергетичний потенціал, але не знаєш, як його розкрити
  • хочеш опрацювати свої "слабкі сторони" у всіх сферах життя
  • ти цікавиться, активна, добра, відкрита, допускає чудеса в своє життя
  • ти хочеш навчитися вести терапії як я і отримувати такі ж значні результати
програма:
Наш шлях протягом курсу
  • поняття енергії з точки зору езотерики та квантової фізики
  • знайомство з концепцією запуску процесів самозцілення
  • фундаментальні принципи роботи з довірителем, якості чистого провідника
  • стан високої медитації під час роботи з довірителями та його цілющі властивості
  • техніка миттєвого зцілення
  • основи Психосоматики. Як психологічні конфлікти йдуть в тіло?
  • Роль гіпнозу в роботі з довірителями
  • регресивна і прогресивна та інші шкали і робота з ними
  • Робота з родовими сценаріями
  • Робота з мислеформами
  • Використання елементів розстановок в консультуванні
  • Робота з образами, очікуваннями, страхами і фобіями, призначенням, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
  • додаткові інструменти консультування
чому варто вчитися саме у мене?

Анастасія Озерова — клінічний психолог, фахівець з психосоматики, роботи з енергіями, оздоровлення через харчування, БАД, очищення організму, діючий член Національного Товариства дієтологів та Асоціації Детокс коучів.

Ось одні з найбільш важливих ступенів мого професійного розвитку.

За напрямом нутриціології та натуропатії:
  • пройдено курс по аюрведі і гомеопатії в РУДН від індійського професора Р. Сарашетті, голови АЮШ;
  • пройдено сертифікацію на нутриціолога-натуропата в Institute of Nutrition and Detox Coaching (Лондон);
  • пройдено два курси в Institute for Functional Medicine (Вашингтон), що є одним з найбільш шанованих закладів світу за даним напрямком;
  • учасниця 8-ми місячної Всеросійської конференції "Натуропатія", навчалася у найвідоміших російських натуропатів;
  • пройдено курс з просунутої імунології від відомого доктора Кирила Шляпникова в Академії UNIPROF.
за напрямом психології:
  • отримано диплом за спеціальністю "клінічний Психолог";
  • пройшла безліч додаткових навчань в різних напрямках психології та сучасної езотерики, в тому числі вивчала Еріксонівський гіпноз, психосматику, гештальт-терапію, НЛП, візуально-образну і арт терапію;
  • У серпні 2019 року закінчила навчання на тренера жіночих Практик;
  • У січні 2020 року отримала сертифікат Тета-хілера;
  • пройшла ініціації в Рейки.
у суспільному житті:
  • була однією з ведучих проекту "вагітність у Великому Місті" спільно з журналом "Пологи";
  • у 2019 році була номінована на премію "ЗСЖ-інфлуенсер року" Live Organic Awards;
  • брала участь спікером на конференції про мікробіому "ці чарівні бактерії" у вересні 2018 року нарівні з найбільш шанованими лікарями, натуропатами і дієтологами Росії;
  • веду блог про здоров'я, виступаю спікером на найбільших ЗСЖ майданчиках і заходах.
у своїй роботі я дотримуюся холістичного підходу до здоров'я, тобто розглядаю організм як цілісну систему, а не сукупність окремих органів.

На моєму рахунку вже понад 2200 індивідуальних консультацій та тренінгів на понад 700 осіб. У мене є кейси зцілення довірительниць у всіляких сферах.
https://privatelink.de/?https://ozerovanastya.ru/pek_base

Угорі