Що нового?

Набір учасників [[Психоделія] Велнес-коуч (Марія даніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 23898 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 4970.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: навчальні матеріали курсу
для кого цей курс:
  • для психологів, коучів, провідних тренінгів, які хочуть розширити практику. Прокачаєте навички з досвідченими коучами і отримаєте необхідну базу для роботи з харчуванням, стресом, сном і іншими запитами, пов'язаними зі здоровим способом життя
  • для велнес-блогерів і всіх, хто хоче змінити свій спосіб життя і допомагати іншим. Отримайте науково доведену інформацію і розвієте міфи про ЗСЖ. Дізнаєтеся джерела про велнес, яким можна довіряти, і будете впевнені в своїх рекомендаціях і Контенті
  • для фітнес-тренерів і консультантів з харчування. Навчіться працювати із запитами велнесу в індивідуальному коучингу, зможете пропонувати клієнтам широкий спектр послуг і працювати з труднощами і зривами на шляху зміни способу життя
що Ви отримаєте за 5 місяців
  • що Ви отримаєте за 5 місяців. Науково доведені дані, які необхідні професіоналу в сфері велнесу. Ви будете володіти базою знань про харчування, сон, рух, спілкування, стрес, відпочинок, заснованої на доведених наукових даних. Будете знати психологію змін людини, природу стресу, механізм формування звичок, особливості мотивації до занять спортом. Цей фундамент дозволить вам глибоко розуміти, що відбувається з вами або вашим клієнтом, пояснювати йому це, давати професійні рекомендації, направляти до суміжних фахівців.
  • навички для велнес-коучингу та консультування. Придбаєте необхідні навички, вибудовувати коучингову роботу з Клієнтом за запитами ЗСЖ. Зможете проводити діагностику способу життя клієнта, відрізняти стрес від вигорання і тривожного розладу, нормальне харчова поведінка від порушеного. Навчіться вибудовувати індивідуальні стратегії фізичної активності, розробляти програми харчування і плани ментального і фізичного благополуччя. Зможете працювати з клієнтом у форматі консультацій та супроводу.
Навчіться працювати із запитами:
  • "Хочу почати вести здоровий спосіб життя"
  • "не виходить регулярно займатися спортом"
  • "Хочу налагодити сон і перестати відчувати себе втомленим"
  • "Не можу змінити харчові звички"
  • "Хочу вибудувати відповідний собі раціон"
  • "Хочу відчувати себе енергійним"
  • "Хочу створити відповідну мені життєву рутину"
кожні два тижні, вечорами-тригодинні практичні вебінари з викладачем. (У записі)
Вступ
Сон
Стрес
Рух
Харчування
Здорові відносини
Відпочинок
Психологія змін

https://privatelink.de/?https://psychodemia.com/wellnesscoach

Угорі