від автора про тренінг:
Ти ледачий і слабоволений, у тебе немає часу і сил, але хочеться досягати своїх цілей. Що робити?
Я знаю. Знаю, бо теж ледачий і слабоволений. Однак зміг. Домагатися. Отримувати. Беру те, що мені треба.
Обіцяю навчити. Передати свій безцінний досвід. Розжувати, покласти в рот і допомогти проковтнути.
"Психодопінг" відноситься до базових комплексів. Він відточує всі навички необхідні для саморозвитку
і досягнення будь-якої поставленої мети.
Психологи і коучери розповідають, що робити і як робити. Але вони замовчують про те, що ти не зможеш цим
скористатися. Якби це було не так, читачі мотиваційних книг та учасники тренінгів досягали б
своїх цілей. Все, а не жалюгідних 3%, які досягають їх і так.
Волання до логіки, гра на почуттях гордості, жадібності і страху здатні на час підняти мотивацію. І все.
Це паливо згорить швидко, а що потім? Наступний тренінг, курс, гуру? Без постійної колективної
накачування нічого не виходить.
Що ж робити?
Твоя мотивація повинна володіти колосальною, змітає всі заперечення і обставини силою.
Вона повинна бути скалкою в розумі, що викликає роздратування, майже рівне нестримному бажанню помочитися.
Такому, коли стає плювати на соціальні умовності, і ти бігом біжиш в перший-ліпший кут.
Біжиш, тому що терпіти просто неможливо. Або в кут, або в штани!
Крім змітає все мотивації, необхідна кришталева ясність. Ти повинен розуміти, що і чому
з тобою відбувається. Які варіанти розвитку подій можливі і якими ти здатний скористатися.
Як знайти таку силу і ясність? Все, що від тебе вимагається, – взяти "Психодопінг" і почати займатися.
Через пару місяців на сайт загляне людина, схожий на тебе тільки зовні. Людина, яка чітко знає, куди
і як йому йти, що ставить цілі і досягає їх!
що Ви отримаєте після тренінгу?
Володимир Даров
сайт продажу:
Ти ледачий і слабоволений, у тебе немає часу і сил, але хочеться досягати своїх цілей. Що робити?
Я знаю. Знаю, бо теж ледачий і слабоволений. Однак зміг. Домагатися. Отримувати. Беру те, що мені треба.
Обіцяю навчити. Передати свій безцінний досвід. Розжувати, покласти в рот і допомогти проковтнути.
"Психодопінг" відноситься до базових комплексів. Він відточує всі навички необхідні для саморозвитку
і досягнення будь-якої поставленої мети.
Психологи і коучери розповідають, що робити і як робити. Але вони замовчують про те, що ти не зможеш цим
скористатися. Якби це було не так, читачі мотиваційних книг та учасники тренінгів досягали б
своїх цілей. Все, а не жалюгідних 3%, які досягають їх і так.
Волання до логіки, гра на почуттях гордості, жадібності і страху здатні на час підняти мотивацію. І все.
Це паливо згорить швидко, а що потім? Наступний тренінг, курс, гуру? Без постійної колективної
накачування нічого не виходить.
Що ж робити?
Твоя мотивація повинна володіти колосальною, змітає всі заперечення і обставини силою.
Вона повинна бути скалкою в розумі, що викликає роздратування, майже рівне нестримному бажанню помочитися.
Такому, коли стає плювати на соціальні умовності, і ти бігом біжиш в перший-ліпший кут.
Біжиш, тому що терпіти просто неможливо. Або в кут, або в штани!
Крім змітає все мотивації, необхідна кришталева ясність. Ти повинен розуміти, що і чому
з тобою відбувається. Які варіанти розвитку подій можливі і якими ти здатний скористатися.
Як знайти таку силу і ясність? Все, що від тебе вимагається, – взяти "Психодопінг" і почати займатися.
Через пару місяців на сайт загляне людина, схожий на тебе тільки зовні. Людина, яка чітко знає, куди
і як йому йти, що ставить цілі і досягає їх!
що Ви отримаєте після тренінгу?
- приріст основного ресурсу - за рахунок відкидання шкідливих звичок, порожніх ситуацій і людей-хронофагів.
- приріст енергетики організму і, як наслідок, збільшення ресурсу здоров'я. А це лікування від багатьох дрібних
хронічних захворювань. - отримаєш сверхмотивацию, змітає лінь, комплекси, нав'язані переконання.
- дізнаєтеся, чи можливо, відштовхуючись від своєї ситуації, досягти якоїсь мети (тестування за 12 критеріями)
- дізнаєтеся приблизний час досягнення в залежності від витрачених ресурсів (часу, сил, соціальних дій).
- Навчіться вибудовувати сходи кроків для досягнення мети.
- тільки в цьому тренінгу-багатофакторне тестування рівня Дисципліни, мотивації, відсталості мислення і
багато іншого. - тільки в цьому тренінгу в форму простих вправ стиснуті алгоритми комплексного розвитку.
- тільки в цьому тренінгу подача матеріалу максимально задіє асоціативно-образне мислення.
Володимир Даров
сайт продажу: