Що нового?

Придбаний [Психологи онлайн] життя по обидві сторони " прикордонності "(Олена Кочетова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 625 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

прикордонний розлад особистості — розлад особистості, що характеризується імпульсивністю, низьким самоконтролем, емоційною нестійкістю, високою тривожністю і сильним рівнем десоціалізації. Часто супроводжується небезпечною поведінкою і самоушкодженням.

Вебінар 21 листопада
Тема " Як вижити поруч з інфантильним партнером?
Правила виживання з "прикордонником"!

• Як розпізнати "прикордонника": особисті якості, особливості поведінки, які демонструють "складні" люди; особливості, на які слід звернути пильнішу увагу.
  • причини, за якими дорослий залишається дитиною: особливості прикордонно організованої сім'ї; стадії дитячо-батьківських відносин і завдання кожної стадії; типи прихильності.
  • стадії відносин в парі: картина відносин з прикордонно організованою людиною в динаміці.
  • як поводитися з прикордонним партнером: стратегія і тактика: що необхідно робити і чого робити не можна.
  • увага на межі: техніки формування та утримання кордонів у відносинах зі "складною людиною".
  • особливі випадки-стрес або травма: як поводитися, коли партнер на "межі": дії при загрозі фізичного насильства, суїциду; техніка SET-UP.
  • як "зберегтися" партнеру прикордонника: правила і техніки саморегуляції.
  • Тактика і стратегія роботи з прикордонно-організованим пацієнтом (для фахівців).
вебінар 22 Листопада
Тема "світ очима": як жити, коли тебе у себе немає?"
  • Як визначити чи є у мене прикордонний розлад?
  • ПРЛ-прикордонний розлад особистості, стать-прикордонна організація особистості. В чому різниця? На що звернути увагу?
  • до кого і в якому випадку звертатися за допомогою? Лікар або психолог. Як вибрати спеціаліста.
  • Як допомогти собі самому: як навчитися позитивному внутрішньому діалогу з собою, як підвищувати свою самооцінку. Які мої стресори і які стреси мені загрожують; як організувати правильний режим життя.
  • знайомство зі своїм емоційним світом: емоційна "азбука": як знати, що я відчуваю; як взяти під контроль "емоційні бурі"; як розвивати терпимість.
  • Як спілкуватися з людьми: як вибудовувати і не порушувати межі у відносинах; як просити і як говорити про свої труднощі і бажаннях, щоб вас чули.
  • Як навчитися самодопомоги: техніки самозаспокоєння, саморегуляції; що робити з ризикованою імпульсивною поведінкою.
Лектор: Кочетова Олена , психоаналітично орієнтований психолог., психотерапевт за методом символдрама.

https://privatelink.de/?https://vk.com/psihologyonline

Угорі