Що нового?

Набір учасників Психологія ароматів. Пакет " Мінімальний "(Олена Савиновська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2133 ГРН
Учасників: 0 з 55
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Що таке аромапсихологія?

Цей напрямок в психології. Аромапсихологія дозволяє працювати на рівні підсвідомості. Наш мозок пускає аромат в ту частину психіки, куди не пропускає слова. За допомогою ефірних масел можна дізнатися реальний емоційний стан людини, звільнити його від негативних блоків, установок, допомогти впоратися з тривожною ситуацією. Результат роботи створення ресурсної суміші на основі ефірних масел, яка допоможе клієнту у вирішенні його завдання.

Аромапсихологія-це метод дізнатися про внутрішні переживання людини і дати йому рішення.

Для кого цей курс і що він дасть
У вас з'явиться ключ, за допомогою якого ви зможете допомогти людям.
1. Для психологів і коучів
Ви зможете дізнатися про внутрішню людину більше, ніж він може розповісти про себе сам. Ви дасте клієнтам інструмент, який допоможе м'яко адаптуватися до змін у житті.
2. Для косметологів
Ваша косметика стане володіти магічним ефектом на клієнтів. Продукт стане не тільки піклуватися про шкіру клієнта, але і про його психо-емоційний стан.
3. Для лікарів
Ви доповніть діагностику пацієнта новим методом, який дозволить враховувати психо-емоційний стан. Це призведе до більш точних діагнозів і кращого результату терапії.

4. Для представників
арома-бізнесу
Ви підніміть свій бізнес на новий рівень доходу. Після курсу ви зможете надавати послугу аромадіагностика, а також створювати ресурсні суміші для клієнтів.
5. Для мам
У вас з'явиться чарівна паличка, яка допоможе гармонізувати настрій і емоційний стан всіх членів сім'ї.
6. Для тих, хто хоче впоратися зі стресом
У вашому доступі виявиться інструмент, який допоможе відновлювати свій емоційний стан. Ви позбудетеся від апатії, безсоння, тривожності і невпевненості в собі.

програма курсу
6 тижнів курсу, 6 тем.

Кожен блок складається з 2-4 підтем, які розкриті через 20 хвилинні відео.

1. Ароматерапія і психіка
  • поняття ароматерапії;
  • аромапсихологія;
  • методи і способи в аромапсихології;
  • показання, протипоказання, безпека.
2. Терапія емоцій
  • анатомія нюхового аналізатора;
  • анатомія структур головного мозку;
  • принцип дії ефірних масел на нервову систему
3. Ефірні масла-камертон душі
  • характеристики ефірних масел;
  • сполучуваність ароматів;
  • діагностичне значення.
4. Аромадиагностика
  • види і способи;
  • техніка проведення;
  • мінімальний набір.
5. Консультація клієнта
  • структура сесії;
  • типи клієнтів;
  • формування запиту;
  • методика.
6. Складання ароматів
  • конструювання психо-емоційного стану;
  • ресурсний аромат.
Олена Савиновська
Лікар, ароматерапевт

Моя історія аромапсихології почалася з особистої ситуації, яка сталася в моїй сімей.
Кілька років тому мій син захворів.

Класична медицина не допомагала, я вирішила звернутися до натуропатії, зокрема, до ароматерапії.

Маючи медичну освіту, я досконально вивчила способи застосування і впливу ефірних масел на організм людини. Це допомогло мені вилікувати мого сина.

Приємним бонусом від лікування я отримала нормалізацію свого психо-емоційного стану.
Масла, які допомагали синові в одужанні, допомогли мені залишитися емоційно в ресурсному стані, проживаючи стресові ситуації.
Так я зрозуміла ефективність використання масел і заглибилася в аромапсихологію.

Зараз я застосовую масла на консультаціях для постановки точного діагнозу людини, а також для створення ресурсних сумішей, які допомагають одужанню клієнтів.

https://privatelink.de/?http://aromapsy.ru/

Угорі