Психология денег (Наталья Холоденко)
Психологія грошей
Як прибрати кризу зі своєї голови і подвоїти дохід в найближчі 2 місяці, навіть якщо вам це не вдавалося раніше
Що отримають складчики: самі записи курсу + текстовий формат (pdf, doc, epub, fb2)
Ви знали, що економлячи свій бюджет, ви тим самим говорите своїй підсвідомості, що біднієте? І через деякий час отримуєте закономірний результат - грошей стає ще менше!
Просто, ви включили у себе «режим бідності». І, хочете того чи ні, вже живете за сценарієм поступового зубожіння.
І ваш мозок, замість того, щоб думати, як більше заробити, шукає, як менше витратити. Це дві взаємовиключні речі і думати про них одночасно не вийде.
Ось так, непомітно для себе, ви опиняєтеся в світі переконань, які тягнуть вас вниз все сильніше і сильніше. Згодом, їх стає більше і вирватися з їх пут самому вже вкрай складно.
Погодьтеся, що світ навколо не став біднішим, нічого на планеті не пропало і не зникло. І, навіть, кількість грошей не зменшилася. Просто вони перерозподілилися іншим способом, даючи більший дохід іншим, а не вам.
Змінити ситуацію собі на користь звичайно ж можна, але для цього потрібно викинути з голови ті переконання і установки, які програмують вашу поведінку на гарантовану бідність.
Давайте проведемо невеликий тест
Знайдіть у списку твердження, з якими ви згодні:
моя професія зараз нікому не потрібна
Моя Освіта застаріла
це і так все роблять
ринок зараз забитий подібними послугами
моє місто невелике, клієнтів мало, а конкуренція велика
зарплати у всіх падають, підвищувати зараз ціни не можна
мої знання і здібності нікому не потрібні
збільшити сімейний бюджет зараз нереально
на дворі криза і треба просто перечекати
мені складно встигнути за швидкоплинним світом
жінці складно конкурувати з чоловіками
ціни зростають, купівельна спроможність падає, важко щось продати
падіння доходу в такий складний час неминуче
зараз важливо економити і відкладати на чорний день
далі ще гірше буде…
Якщо ви погодилися хоча б з одним з цих тверджень, то, напевно, саме це у Вашому житті і трапляється у Вашому житті все відбувається відповідно до ваших переконань!
Але, правильно помінявши свої установки на позитивні, ви також легко зможете досягти зворотного!
Ефективність роботи мозку в обох випадках однакова! Ось тільки Ви отримуєте абсолютно протилежний результат!
Психологія грошей
Як прибрати кризу зі своєї голови і подвоїти дохід в найближчі 2 місяці, навіть якщо вам це не вдавалося раніше
Що отримають складчики: самі записи курсу + текстовий формат (pdf, doc, epub, fb2)
Ви знали, що економлячи свій бюджет, ви тим самим говорите своїй підсвідомості, що біднієте? І через деякий час отримуєте закономірний результат - грошей стає ще менше!
Просто, ви включили у себе «режим бідності». І, хочете того чи ні, вже живете за сценарієм поступового зубожіння.
І ваш мозок, замість того, щоб думати, як більше заробити, шукає, як менше витратити. Це дві взаємовиключні речі і думати про них одночасно не вийде.
Ось так, непомітно для себе, ви опиняєтеся в світі переконань, які тягнуть вас вниз все сильніше і сильніше. Згодом, їх стає більше і вирватися з їх пут самому вже вкрай складно.
Погодьтеся, що світ навколо не став біднішим, нічого на планеті не пропало і не зникло. І, навіть, кількість грошей не зменшилася. Просто вони перерозподілилися іншим способом, даючи більший дохід іншим, а не вам.
Змінити ситуацію собі на користь звичайно ж можна, але для цього потрібно викинути з голови ті переконання і установки, які програмують вашу поведінку на гарантовану бідність.
Давайте проведемо невеликий тест
Знайдіть у списку твердження, з якими ви згодні:
моя професія зараз нікому не потрібна
Моя Освіта застаріла
це і так все роблять
ринок зараз забитий подібними послугами
моє місто невелике, клієнтів мало, а конкуренція велика
зарплати у всіх падають, підвищувати зараз ціни не можна
мої знання і здібності нікому не потрібні
збільшити сімейний бюджет зараз нереально
на дворі криза і треба просто перечекати
мені складно встигнути за швидкоплинним світом
жінці складно конкурувати з чоловіками
ціни зростають, купівельна спроможність падає, важко щось продати
падіння доходу в такий складний час неминуче
зараз важливо економити і відкладати на чорний день
далі ще гірше буде…
Якщо ви погодилися хоча б з одним з цих тверджень, то, напевно, саме це у Вашому житті і трапляється у Вашому житті все відбувається відповідно до ваших переконань!
Але, правильно помінявши свої установки на позитивні, ви також легко зможете досягти зворотного!
Ефективність роботи мозку в обох випадках однакова! Ось тільки Ви отримуєте абсолютно протилежний результат!
http://money.kholodenko.net/kyiv https://www.facebook.com/events/1072014659532504/
Останнє редагування модератором: