Що нового?

Придбаний Психологія любовних відносин: повний курс (Олександр Колмановський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6618 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 114.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
авторська програма Олександра Колмановського
До мене звертається багато чоловіків і жінок зі скаргами на життя, на те, що відносини не складаються через нерозуміння один одного. Вони стурбовані питаннями, як знайти "свого" людини, як зрозуміти, "мій" чи людина поруч, і шукають підказок. Виявляється, в нашій повсякденній взаємодії є прості речі, з якими ми стикаємося багато разів на день, і які найсильнішим чином позначаються на перспективності наших відносин, на нашому можливому збігу або розбіжності.

мета курсу: зрозуміти справжні причини складнощів у відносинах, навчитися дивитися на звичні ситуації іншими очима і почати діяти направлено, щоб у Вашому житті почали відбуватися позитивні зміни. Змінюються ваші реакції і дії, змінюєтеся ви самі. Змінюються обставини!

Для кого курс:
  • Чоловіки і жінки
  • Люди в парі і без
  • Батьки та їхні діти
чим курс корисна для вас:
  • Навчіться аналізувати свої відносини з близькими, такі знайомі і оманливе зрозумілі.
  • Зрозумієте, як працювати над поліпшенням відносин за Вашим індивідуальним сценарієм, а не підганяти їх під шаблони з художніх фільмів і книг.
  • Розберете по цеглинках, на чому будуються сприятливі відносини.
  • Зрозумієте, який внесок у відносини можете внести ви обидва, щоб любов не згасала.
  • Розкриєте секрет, за якими критеріями ви насправді визначаєте "вашу" людину.
Програма курсу:
Лекція № 1: Яким чином дитячо-батьківські відносини позначаються в любовних?
Лекція № 2:Як зрозуміти, чи" моя " ця людина?
Лекція № 3: Чому він (вона) не йде мені назустріч?
Лекція № 4: звідки береться нерозділене кохання?
Лекція № 5: Що робити, щоб привернути до себе по-справжньому?
Лекція № 6: що саме впливає на дітей у стосунках між батьками?
Лекція № 7: Чому шлюб починався добре, а продовжився інакше? Як бути в розлученні?

Програма курсу:
Лекція № 1: Яким чином дитячо-батьківські відносини позначаються в любовних?
Лекція № 2:Як зрозуміти, чи" моя " ця людина?
Лекція № 3: Чому він (вона) не йде мені назустріч?
Лекція № 4: звідки береться нерозділене кохання?
Лекція № 5: Що робити, щоб привернути до себе по-справжньому?
Лекція № 6: що саме впливає на дітей у стосунках між батьками?
Лекція № 7: Чому шлюб починався добре, а продовжився інакше? Як бути в розлученні?

Угорі