вас чекає 14 уроків із завданнями, Робочий зошит і 7 важливих етапів:
все марно. Мені нічого не допоможе.
все, що я пробував виявилося марно. Тепер я навіть не пробую, а відразу бачу, що мені потрібно щось інше. Я знаю, що мені нічого не допомагає.
Розбираємо, що робити, якщо ви спробували все, але бажаного результату не досягли.
Як чинити, якщо ви починаєте і кидаєте на півдорозі задумане, в тому числі і наші курси.
мені не пощастило з ближнім колом.Розбираємо, що робити, якщо ви спробували все, але бажаного результату не досягли.
Як чинити, якщо ви починаєте і кидаєте на півдорозі задумане, в тому числі і наші курси.
все про що я мрію, з'являється у мого оточення, а не у мене. Варто тільки щось придумати-це зробив вже хтось інший.
Робимо так, щоб бажане з'являлося у вас, а не у знайомих.
Як налаштувати навколишній світ, щоб він почав працювати на вас і не вставляв палиці в колеса
мені заважають розвиватися Робимо так, щоб бажане з'являлося у вас, а не у знайомих.
Як налаштувати навколишній світ, щоб він почав працювати на вас і не вставляв палиці в колеса
Моя сім'я і оточення мене гальмують. У мене не виходить розвиватися, тому що мені заважають мої життєві обставини. Моя мотивація швидко падає, запал зникає і я кидаю розпочате.
Знаходимо вихід, якщо ваше оточення заважає вам розвиватися і досягати бажаного.
як бути, якщо близькі працюють демотиваторами.Знаходимо вихід, якщо ваше оточення заважає вам розвиватися і досягати бажаного.
я нічого не хочу. А якщо і хочу, то боюся собі в цьому зізнатися.
здається, що я зовсім забув(а), як мріяти. Я боюся представляти і робити щось хороше, адже воно може обернутися проблемами, якщо я представлю свої мрії і бажання неправильно.
Як почути себе, дізнатися свої справжні почуття, дозволити собі мріяти і жити з надією на виконання бажань
мені нічого не світить здається, що я зовсім забув(а), як мріяти. Я боюся представляти і робити щось хороше, адже воно може обернутися проблемами, якщо я представлю свої мрії і бажання неправильно.
Як почути себе, дізнатися свої справжні почуття, дозволити собі мріяти і жити з надією на виконання бажань
У інших все схоплено, а мені нема чого намагатися.
Без допомоги в цьому житті нічого не зробити
До мене ніколи немає нікому ніякого діла. Що я можу один? У моєму місті немає потрібних мені можливостей.
Розбираємо, як самозасвітитися і, при бажанні, стати тією самою "волохатою лапою" для близьких
якщо не народився із золотою ложкою в роті.Без допомоги в цьому житті нічого не зробити
До мене ніколи немає нікому ніякого діла. Що я можу один? У моєму місті немає потрібних мені можливостей.
Розбираємо, як самозасвітитися і, при бажанні, стати тією самою "волохатою лапою" для близьких
я невдало вийшла заміж.
Мене тягнуть на дно проблеми з батьками з дитинства. Мені ніхто не допомагав, тому я нічого не добився. Якби мене виховували інакше або інші люди, був би толк.
Розбираємося, чи є везіння насправді і включаємо в психіці те, що дійсно працює. Як замінити дитячу золоту ложечку на розсип діамантів в золотій оправі
навіщо починати?Мене тягнуть на дно проблеми з батьками з дитинства. Мені ніхто не допомагав, тому я нічого не добився. Якби мене виховували інакше або інші люди, був би толк.
Розбираємося, чи є везіння насправді і включаємо в психіці те, що дійсно працює. Як замінити дитячу золоту ложечку на розсип діамантів в золотій оправі
я б почав щось робити, але з проблем не вибратися. мої старання завжди коту під хвіст. Немає сенсу пробувати. Комплекси і дитячі травми притягують невезіння в моє життя
"Нашому Ванечке всюди камінчики", говорила моя бабуся про життя і була права.
Відповідаємо на фундаментальне питання і знаходимо особисті причини почати жити так, як хочеться, а не так як виходить.
"Нашому Ванечке всюди камінчики", говорила моя бабуся про життя і була права.
Відповідаємо на фундаментальне питання і знаходимо особисті причини почати жити так, як хочеться, а не так як виходить.
https://privatelink.de/?https://surkov.biz/neudach_net