Таро-це всього лише інструмент пізнання себе. Не варто наділяти понад містикою предмети і створювати з них ідола, так як сама людина є головним вінцем, що творить свою реальність.
Система Таро-це коди Всесвіту, зашифровані в яскравих різноманітних сюжетних лініях, які передають нам пам'ять про наші приховані можливості.
Всі фігури і архетипи представлені в картах є проекціями колись витіснених з нас ресурсів. І зібрати їх всі воєдино-наше завдання, щоб доторкнутися до розуміння хто ми і на що здатні.
Таро я називаю дзеркалом нашої душі, точкою складанням всіх алгоритмів прояви природи людини. Таких інструментів в нашій реальності незліченна безліч, але чомусь саме карти таро викликають донині непідробний інтерес у кожного, хто навіть далекий від магії і психології.
Можливо тому, що в кожному з нас живе прагнення до пізнання світу. Ми хочемо розібратися в собі, зрозуміти своє призначення, навчитися передбачати майбутні події, щоб встигнути підстелити горезвісну соломку або знайти жадану надію...
Але, розглядати таро тільки як предсказательный інструмент не зовсім доречно, адже майбутнє багатоваріантно, позначати віхи – значить обмежувати себе в здібностях або жити постійними очікуваннями. Тому мій курс буде відмінний від усіх інших.
Ми будемо пізнавати аркани Таро як форми реальностей, згадуючи забуті властивості духу і відроджувати втрачені сили.
чому ви навчитеся
Ви навчитеся за допомогою Таро легко знаходити корінні причини своїх проблем і зрозумієте, як міняти Майбутні події.
Навчіться інтерпретувати значення карт з нуля.
Познайомитеся з Таро не тільки як з посланником інформації, але і як з генератором бажаних подій в сферах: відносини, Здоров'я, грошові питання та інші важливі життєві завдання.
Кому підходить курс
Ви дізнаєтеся найпростіші і ефективні способи роботи на будь-колоді, зможете самі робити особисті розклади за своїми нагальних питань, без заучування назв карт і складних систем. Дізнаєтеся про символізм карт, отримаєте нові коди Таро.
Таро розширять вашу свідомість в розумінні особистих парапсихологічних здібностей.
як проходить курс
Ви отримуєте 27 годин занять (аудіо та відео).
Курс розрахований на 1 місяць навчання.
Навчання проходить на колоді Райдера Уейта, ви також можете придбати другу колоду на свій смак, відмінну від класичної.
https://privatelink.de/?https://study.sergeyfinko.com/taro