Довгоочікуваний і легендарний. Тому що повторно провести Школу Прямого маркетингу мене просили... років чотири поспіль, напевно. І ось вона. Так, це анонс. Так, на нових принципах, але на старій основі. Ще швидше. Ще убойнее. Ще пошаговее. Я обіцяю і гарантую, що учасники Психомаркетингу зможуть застосовувати отримане з першого ж дня після закінчення тренінгу! Ну тобто це той самий рідкісний випадок, коли почати відбивати вартість тренінгу можна буде відразу ж після його завершення (а особливо кмітливі відіб'ють цю інвестицію ще в процесі).
- 10 днів.
- 10 вебінарів.
- тотальні скрипти, чек-листи, покрокові схеми.
- і бонуси. Бонуси такі, що коли я показав їх своєму партнерові по цьому запуску, він сказав категорично: "Вася, або прибирай бонуси, або це повинно коштувати 20000 рублів!".
Моя мета - щоб після Психомаркетингу кожен учасник зібрав свою систему маркетингу. Щоб не слухав всяких пліток і байок, а немов Кравець зшив собі костюм за своєю ж особистою міркою. Як було б зручно тільки йому одному. Програма буде трохи пізніше (так, я той ще інтриган. Ну а як змусити тебе підписатися на новини до запуску цього тренінгу? Тільки через інтригу і ласкаве прохання).