Що нового?

Придбаний Психоподавление. Мистецтво перемоги в жорстких переговорах (Олександр Істомін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Автор не несе ніякої відповідальності за психічні та емоційні травми, завдані інтелігентним душам цією книгою.
Не будемо заглиблюватися в моральну складову курсу, який я вам пропоную. Нас з дитинства вчили, що нав'язувати свою волю іншим недобре і неетично. З дня відкриття сайту лабораторії "Авернус" на мою поштову скриньку постійно приходять листи від обурених відвідувачів, які звинувачують мене в цинічному підході до подачі матеріалу. Всі ці звинувачення справедливі. І слова красиві. Але не варто обманюватися красою складу. Далеко не завжди оточуючі самі дотримуються законів етики, які вони нав'язують іншим.
Ось простий і грубий приклад з життя. В ході переговорів ви застосовуєте поради високоморальних психологів по активному слуханню, уточнюючи у співрозмовника: "Давайте переконаємося, що я вас правильно зрозумів...", а у відповідь отримуєте: "А ти що, з першого разу не наздоганяєш?". І все, класичні прийоми ведення ділової бесіди тут більше не спрацюють. Ситуацією вже керують вовчі закони, і якщо ви в них не орієнтуєтеся, то неминуче програєте. А зустрічати меч з гордо піднятою головою навряд чи буде гідним в разі, коли від результату переговорів залежить не тільки Ваша доля, а й доля вашої фірми і всіх її співробітників.

Запам'ятайте - зі слабким не домовляються. Слабкому диктують умови.
Напади бувають як відкриті, так і завуальовані. Вони можуть проявлятися у вигляді іронії і нібито нешкідливою жарти, можуть бути замасковані під турботу про ваше здоров'я, про Ваш авторитет:
  • ось дивлюся я на тебе, і думаю, що 15 років за вбивство – це не так вже й багато;
  • ти якийсь блідий останнім часом, не варто так заради премії старатися, здоров'я важливіше;
  • тебе в нашому колективі ніхто не поважає ... я знаю;
  • ви завжди так довго думаєте?
  • не треба бути таким вразливим, справжні труднощі ще попереду;
  • тебе що, взагалі не вважали за потрібне проінформувати? Видно втрачаєш позиції;
  • адже у вас поки немає вищої освіти?
  • це все добре, але не міг би ти поменше говорити, і побільше робити?
Суть від форми не змінюється. Всі ці висловлювання спрямовані проти Вашої особистості. Щоб принизити вас, зачепити, змусити втратити самовладання.
Знущання бувають і набагато більш витонченими. Подивіться, наприклад, наступне відео.

Цей цинізм і є наше життя. Тому я даю вам зброю. Придбавши курс " Психозаглушення. Мистецтво перемоги в жорстких переговорах", ви навчитеся здобувати перемогу в суперечці з агресивно налаштованим противником. Вам не буде потрібно шукати з ним компроміси. Вивчивши цей курс, ви зможете психологічно розмазати вашого опонента по стінці, так, що він втратить і самоповагу, і повагу оточуючих його осіб.
У сучасному світі, як у спорті, перемагає лише той, хто вміє нападати. Сьогодні вбивають не тільки кулями, ножами або бейсбольними бітами. Інший раз і слово здатне смертельно поранити.
В курсі "Психозаглушення..." розглянуті наступні спеціальні прийоми психологічного впливу:
  • виклик у опонента невпевненості в собі через атаку на його психокомплекси, невербальне напад, збір і використання компрматеріалов, зниження статусу противника, його психічне придушення.
  • позбавлення суперника контролю над собою і ситуацією через емоційну розгойдування, виклик шокового стану і дезорієнтацію, психічне вимотування.
  • нанесення вербального удару (метод фоносемантичного впливу, техніка заміщає мислеобраза, прихована провокація, атака на ціннісний рівень).
  • методи нейтралізації атаки опонента (зустрічна атака, обнулення ходу опонента, гра на випередження, інкорпорація, протидія невербальній атаці, інші прийоми захисту).
  • Практикум по роботі з пресингом і агресією.
  • Правда життя така, що в жорстокому світі треба зуміти захистити свою гідність, відстояти свої права, зберегти обличчя і гордість. Адже далеко не завжди оточуючі бажають нам блага.
  • використовуючи курс " Психозаглушення. Мистецтво перемоги в жорстких переговорах", ви отримаєте готові рішення для таких ситуацій, як:
  • напад і захист в ході публічних виступів;
  • взаємодія з вищою за статусом особою;
  • перемога в словесних перепалках;
  • розмова з співробітниками ДІБДР;
  • психологія вулиці-правила спілкування з гопниками;
  • Створення позиції сили в ділових переговорах;
  • і багато іншого.
https://privatelink.de/?http://www.avernus.ru/osoboe-predlozhenie/psichopodavlenie-iskusstvo-pobedi-v-zhestkich-peregovorach

Угорі