Що нового?

Придбаний Психосоматика і здоров'я дитини (Ірина Шадріна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

цикл з 5 онлайн-лекцій медичного психолога Ірини Шадріної про те, що таке психосоматика і як психологічний стан впливає на здоров'я дитини.

Важливіше здоров'я наших дітей немає в цьому житті нічого. Коли дитина здорова, ми щасливі, ресурсні, здатні успішно вирішувати безліч завдань. Але коли він хворий... коли ми не можемо йому допомогти... коли лікарі не здатні пояснити, чому він хворіє... життя втрачає фарби. Давайте разом з медичним психологом Іриною Шадріною розберемося в тому, які психічні процеси можуть погіршувати здоров'я дитини, як їх виявити і усунути. Адже це-можливо!

Психосоматика ... а що це таке?
Психосоматика ― це наука, яка вивчає взаємозв'язок психологічного стану і фізичного здоров'я людини. Відомо, що значна частина хвороб виникає через конфлікти, душевних травм і стресів-причин, безпосередньо не пов'язаних з фізіологією. Часто лікарям не вдається виявити причину хвороб дитини. Вони кажуть щось на кшталт: "так це у нього хронічне!"або" так це у нього аутоімунне", виписують чергову пачку рецептів... але ситуація не змінюється, і для батьків триває біг по замкнутому колу лікарських кабінетів.

Якщо лікарі довго не можуть встановити, чому дитина хворіє, є ймовірність, що його недуга має психосоматичну природу. І тут в справу вступає психосоматичний підхід, який шукає глибинні психологічні причини хвороби і підказує, як вилікувати дитину. Саме про такий підхід до дитячого здоров'я розповідає наш експерт Ірина Шадріна.
На кого орієнтований цикл "Психосоматика і здоров'я дитини"?

ось неповний перелік дитячих недуг, які можуть мати психосоматичну причину:
Психосоматика ― це наука, яка вивчає взаємозв'язок психологічного стану і фізичного здоров'я людини. Відомо, що значна частина хвороб виникає через конфлікти, душевних травм і стресів-причин, безпосередньо не пов'язаних з фізіологією. Часто лікарям не вдається виявити причину хвороб дитини. Вони кажуть щось на кшталт: "так це у нього хронічне!"або" так це у нього аутоімунне", виписують чергову пачку рецептів... але ситуація не змінюється, і для батьків триває біг по замкнутому колу лікарських кабінетів.

Якщо лікарі довго не можуть встановити, чому дитина хворіє, є ймовірність, що його недуга має психосоматичну природу. І тут в справу вступає психосоматичний підхід, який шукає глибинні психологічні причини хвороби і підказує, як вилікувати дитину. Саме про такий підхід до дитячого здоров'я розповідає наш експерт Ірина Шадріна.
Якщо щось з цього списку актуально для вашої родини - цей цикл для вас.

Він допоможе:

• вивчити три джерела хвороб-емоції, мислення, фізичний стан.
  • поміняти відносини і клімат в сім'ї, позбувшись від "хвороботворних" установок.
  • знайти нові підходи до лікування дитини.
  • оволодіти конкретними оздоровчими техніками.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://family3.ru/products/courses/kurspsihosomatika

Угорі