Що нового?

Придбаний Психосоматика. Тіло говорить. Як навчитися слухати своє тіло. Аудіокнига (Катерина Тур)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 280 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 48.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
[Аудіокнига] Психосоматика. Тіло говорить. Як навчитися слухати своє тіло і підібрати ключ до його зцілення [Катерина Тур]

Опис книги

Правильно сказане слово здатне зцілити. У цій книзі я не просто говорю про психосоматику, про цілісність і про те, як почати бачити себе всередині себе. Все це, безумовно, важливо і потрібно, але…

... але куди важливіше те слово, яке здатне зцілити. І у тебе, мій дорогий читачу, це буде особливе слово. Я не знаю, яке саме. Я не знаю, на якій сторінці ви його знайдете. Я не знаю, як саме Ти його відчуєш.

Але я знаю, як запускати процеси глибинного зцілення через букви і символи, які ти вже читаєш прямо зараз. Ця книга виступає провідником у світ внутрішнього, у світ того, що ми завжди залишаємо за кадром повсякденного життя.

Навчитися чути себе. Навчитися відчувати себе. Говорити зі своїм тілом на його мові. Прочитавши цю книгу, ти зробиш перші кроки у відновленні власної цілісності, зміцненні внутрішньої опори і зміні життя.

Вчасно відреагувати на тривожні симптоми і знайти зв'язок між хворобами душі і тіла допомагає Катерина Тур – лікар, психосоматолог, автор курсів і популярних блогів про психосоматику. Читаючи її книгу, ви подивіться на себе іншими очима: пройдете з дитинства до свого сьогоднішнього «я» і заглянете всередину свого організму. А головне, знайдете причину поганого самопочуття і почнете рух до одужання.

mp3

https://www.litres.ru/audiobook/ekaterina-tur/psihosomatika-telo-govorit-kak-nauchitsya-slushat-svoe-telo-69796621/

Угорі