Що нового?

Придбаний [[PSY 2.0] гроші - це не страшно (Катерина Добронравова, Катерина Пихарєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1651 ГРН
Учасників: 1 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 122.6 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Неправда, що з грошима складно розлучатися — набагато складніше з ними зустрітися!
Відкрийте свій комфортний і надійний шлях до грошей і самореалізації!
Вас чекають чотири лекції в записі і практичні вправи з молекулою PSY2. 0, відібрані особисто Михайлом Філяєвим для того, щоб ви отримали максимум користі за мінімальний час!

ви не заробите грошей, якщо все ще думаєте, що їх заробляють ...
Справа в тому, що поки ви фокусуєтеся виключно на грошах, і не працюєте над своїм мисленням, ви не зможете заробити більше, ніж у вас є. Щоб заробити на життя, потрібно працювати. А ось щоб розбагатіти, потрібно робити дещо інше.

що саме — дізнаєтеся на нашому курсі.
Ви щосили хочете стати затребуваними і успішними, але ось уже котрий рік нічого не виходить. Або виходить, але не настільки, наскільки ви собі це уявляли.

Ви не розумієте, в чому справа, адже ви ж багато працюєте, проходите курси з фінансової грамотності, підвищуєте кваліфікацію, ведете бюджет, читаєте книги, хтось із вас навіть пробує змінювати сфери діяльності, але з року в рік ваші доходи залишаються приблизно на тому ж рівні.
Ви задаєте собі ті самі запитання: Що я роблю не так і що я повинен зробити, щоб було так, як я хочу?
Щоб заробити на життя, потрібно працювати. А ось щоб розбагатіти, потрібно робити дещо інше.

I етап. Самоідентифікація з Катериною Пыхаревой.
II етап. Саморегуляція з Катериною Добронравовою.

гроші
— це загальна енергія. Кожному дозволено брати стільки, скільки він хоче, якщо він може. Ви точно можете! Ваша нова точка відліку і перші кроки, які ви закріпіть практичною роботою з демонстрантами.
Немає нічого більш злочинного для фінансового зростання, ніж придумати чудову ідею і не потрудитися її реалізувати. Шукаємо точку опори і вчимося проявлятися.

ви хочете самореалізуватися, але не знаєте, з чого почати
Шлях до поставлених цілей здається вам складним, і гроші відіграють ключову роль як ресурс їх досягнення
Фінансове зростання викликає у вас страх, вам заважають Внутрішні блоки і установки
Робота над собою досі не приносить результатів
https://privatelink.de/?https://psy20.com/moneyisnotscary/

Угорі