Що нового?

Придбаний [[PSY 2.0] Інтервізія (Анна Ясногородська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 424.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
опис
Інтервізія - онлайн формат роботи в групі, спрямований на підвищення професійних компетенцій, відпрацювання білих плям і обмін досвідом серед психологів і студентів психологічних факультетів.

Даний формат дозволяє в безпечному просторі отримати якісний зворотний зв'язок від колег. Обговорити клієнтські випадки, впровадити отримані знання та інсайти в практику.

Основний акцент даного формату спрямований на розвиток спостерігача у фахівців. Протягом місяця учасники працюють в груповому полі, обмінюються зворотним зв'язком, розбирають клієнтські випадки, розвивають особисті навички.

Для кого
Для практикуючих психологів, які пройшли Базовий курс PSY2.0.
основна освіта:
  • Психологічне, отримане в державному/не Державному навчальному закладі. Для подачі заявки на участь підтвердіть свою освіту.
    Для студентів це довідка про навчання, а для випускників — перша сторінка диплома.
  • Психологічне, за дипломною програмою PSY2.0. Приймаємо до участі і випускників, і студентів, які навчаються в даний момент.
як проходить
Інтервізія-це чотири заняття по середах протягом місяця. У групі-не більше 15 осіб: так всім буде комфортно спілкуватися і вистачить часу розібрати питання кожного.

Заняття тривають по дві години і проходять в Zoom. Під час відеоконференції потрібно розташуватися в тихому місці і включити камеру. Ми не зберігаємо відео з зустрічей, тому важливо підключатися в режимі реального часу з урахуванням різниці часових поясів.

розклад зустрічей
  • 17 листопада о 18: 00
  • 24 листопада о 18:00
  • 01 грудня о 18:00
  • 08 грудня о 18:00
важливо: запис після зустрічей не надається, тому необхідна участь в режимі реального часу з урахуванням різниці часових поясів.

переваги
Чат з підтримкою від тренера протягом усього курсу
Групове поле, що дає можливість опрацювати теми, про які ви могли не здогадуватися
Розбір реальних кейсів і клієнтських випадків з більш досвідченими колегами
Максимальний розмір групи 15 осіб, для максимально ефективного розподілу ресурсу інтервізора

програма
  • Як почати практикувати
  • який я фахівець
  • яке поле я створюю
  • чому до мене приходять саме такі клієнти
  • Як вирішувати на консультації питання і теми, які я не пройшов сам
  • Як сформувати або підняти вартість консультації
  • 17 листопада - 8 грудня/18:00 — 20:00
  • тривалість ≈8год.
  • Онлайн
https://privatelink.de/?https://events.psy20.com/events/875/

Угорі