Воркшоп — рідкісна можливість отримати зворотний зв'язок і перейняти досвід у сильних і популярних майстрів — Михайла Філяєва і Ксенії Мессінг, які багато років працюють з клієнтами, успішно поєднуючи у своїй практиці науковий підхід і нетрадиційні психологічні методи: екстрасенсорику, біоенергетику і так далі.
Ви вперше відкриєте для себе феномен "майстерності нового часу" і відповісте собі на питання: "Чи можу я назвати себе майстром, або мені потрібні додаткові знання і практичні інструменти?", "Чи можу я допомагати людям вирішувати абсолютно будь-які запити швидко і ефективно, не відчуваючи після кожного сеансу занепад сил і не сумніваючись у своїх методах?".
останнім часом до нас в PSY2.0 все частіше приходять вчитися фахівці, які розуміють, що в сучасній реальності вже недостатньо одних тільки класичних способів медичної та психологічної допомоги, але професійне середовище диктує свої закостенілі правила: призначати лікування і давати рекомендації за звичними схемами.
Ми дійсно стали жити в нових обставинах, коли людям потрібні фахівці, які здатні надати ефективну допомогу одночасно на рівні тіла, психіки, мозку і енергії, навчити грамотно і екологічно проживати багатогранні внутрішні процеси.
Якщо раніше фахівцям допомагають професій було досить працювати в одному-двох напрямках, наприклад, займатися гештальт-терапією або психосоматикою, то зараз цього мало. Сучасні запити вимагають від нас професійних і особистих трансформацій, застосування більш широкого інструментарію при взаємодії з клієнтами.
ми запрошуємо на воркшоп всіх, хто прагне стати майстром нового часу, хоче допомагати своїм клієнтам вирішувати запити швидко і ефективно і бути впевненим в тому, що його підхід дійсно приносить результат:
- психологів.
- Енерготерапевтів.
- тілесно-орієнтованих терапевтів.
- лікарів-гомеопатів.
- фахівців всіх допомагають професій.
- учнів та випускників освітніх програм PSY2.0.
Для кого подія
Ми запрошуємо на воркшоп всіх бажаючих — як професійних психологів, які хочуть отримати ефективні інструменти для роботи із запитами клієнтів у сфері допомагають професій, так і звичайних людей, які хочуть ефективно взаємодіяти з фахівцями і вибирати для себе найдієвіші методики. Для участі не потрібно профільну освіту і спеціальна підготовка.
завдяки воркшопу ви:
- відкриєте для себе більш глибоке і об'ємне розуміння завдань і компетенцій фахівців нового часу
- побачите свою роль і функцію в професійному співтоваристві
- Навчіться поєднувати у своїй роботі науковий підхід і нетрадиційні психологічні методи
- зрозумієте, яких навичок та інструментів вам не вистачає для того, щоб стати майстром нового часу
- познайомитеся з найефективнішими техніками та інструментами для роботи в сучасних реаліях
https://privatelink.de/?https://events.psy20.com/events/3051/