Тариф - самостійний.
"Для початківців і продовжують психологів.
Я готова віддавати вам всі інструменти, якими володію, але найголовніше, я знаю як допомогти вам знайти свою унікальність, свій "стиль" консультування, як стати затребуваним фахівцем, для якого не існує конкуренції.
Я активно і інтенсивно працюю психологом вже 8 років. За цей час я встигла спробувати величезну кількість різних підходів і стратегій в консультуванні. На першому місці, звичайно ж метод PSY2. 0, ще дуже люблю тілесно-орієнтовану терапію, арт, метафоричні карти
Тільки за останній рік через мої "руки" пройшло 372 клієнта, які змогли внести зміни в своє життя, вибираючи своє здоров'я у всіх сенсах цього слова.
Я провела десятки навчальних семінарів і тренінгів, клієнтських днів.
І ви знаєте, що я завжди за те, щоб класних фахівців ставало більше.
Саме з таким настроєм я створювала для вас програму Level Up."
Основа програми - це 4 вебінари по 1,5-2 години кожен. Під час яких ми з вами розберемо теми, які так чи інакше хвилюють кожного фахівця:
початок, вебінар 1: 16 липня в 11:00 мск
- Як розвивати свою практику;
- де брати клієнтів;
- Як встановлювати вартість;
- Алгоритм побудови консультації-що за чим;
- Робота з опором клієнта.
- З ким у вас виходить працювати добре і чому - відчути свою силу;
- З ким працювати не виходить і чому - побачити і опрацювати свої теми;
- які клієнти до вас просто не йдуть -/це саме для мене цікаве/помітити свої сліпі плями;
- що для вас є результатом роботи, що для мене і що для клієнта;
- нюанси роботи з різними категоріями клієнтів (жінки, чоловіки, діти, підлітки, пенсіонери).
- рівні нашої взаємодії з клієнтами;
- етика взаємодії з колегами;
- можливості взаємодії з вчителями;
- і якість взаємодії з самим собою;
- стан який ми транслюємо один одному, як робити це усвідомлено.
- будемо знайомитися з собою справжньою вчитися бути і в житті і в терапії максимально відкритими;
- розповім як я розумію чесність з собою і зі світом. Як дозволити собі бути правдивою виводить практику на новий рівень;
- вміння мислити нестандартно, кураж, сміливість;
- сміливість і ризик в терапії. Внутрішня сила і готовність брати на себе відповідальність терапевта;
- гнучкість і відкритість до того, що переживають інші. Не знати, як правильно, шукати Як правильно для даного конкретного клієнта;
https://privatelink.de/?https://ogerassimenko.com/levelup