Що нового?

Придбаний [[PSY 2.0] PRO підлітків (Ольга Герасименко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 217 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Відносини з нашими дорослішають дітьми не завжди складаються гладко. Дуже часто батьки відчувають своє безсилля перед стрімко змінився дитиною.

Називають його" некерованим", уражаються змінам, що трапилося з цим милим істотою, чому він раптом став таким грубим, озлобленим або навпаки, вкрай вразливим і плаксивим.

Пубертат-один з найяскравіших криз особистісного розвитку.
На вебінарі ми з вами пошукаємо шляхи для максимально м'якого проходження цієї кризи всією сім'єю.
Я вам дам інструменти і проведу кілька технік для того щоб ваші відносини (батьків і дитини, що дорослішає) складалися максимально гармонійно.
Покажу, що відбувається з людиною в цьому віці, які його найважливіші потреби, адже коли незрозуміле стає зрозумілим, воно вже не лякає.

Для того щоб впорається з безсиллям ми з вами пошукаємо, що робити мамі і татові, щоб і в самі кризові моменти пам'ятати, що тут перед вами найближча і рідна людина.

Я гарантую, що застосовуючи отримані на вебінарі знання і навички, ваші відносини в сім'ї з підлітками вийдуть на новий рівень. Легше стане всім і дітям і дорослим. Ви знову зможете відчути себе однією сім'єю, люблячою і підтримуючою.

теми, які розберемо:
  • Що відбувається з людиною в цьому віці з точки зору фізіології, психології, психосоматики;
  • самовідчуття підлітка, то про що вони не розповідають батькам;
  • Як вивести відносини на новий рівень, зберігаючи сімейну ієрархію;
  • сепарація-як пройти цей етап;
  • Контроль і довіра, як знайти баланс;
  • Страхи батьків-раптом з ним щось трапиться;
  • Страхи дітей-як підтримати і не знецінити;
  • межі всередині сім'ї-як вибудувати і не розділитися;
  • проекції батьків-побачити свою дитину справжнім;
  • Дозвіл бути будь-яким;
  • любов-головне почуття.
працювати будемо з батьками, але мій фокус уваги на дітях. Працювати будемо для того, щоб вашим дітям було добре. Щоб сім'я для них була надійною, приймаючої і підтримуючої середовищем, де можна розслабитися і бути собою.

2 відео ~ 1 година 15 хвилин

Продажник:
https://privatelink.de/?https://ogerassimenko.com/proteen

Угорі