Ви отримаєте додаткове заняття до основного курсу, тривалість якого 2 години.
заняття корисно тим, хто вже пройшов курс "управління подіями".
На ньому ви зможете структурувати наявні знання, згадати щось важливе/забуте, а також дізнатися чимало нового-практичного і зрозумілого. Це заняття-реальна можливість отримати поштовх, якого вам, можливо, не вистачає сьогодні.
7 нових інструментів управління подіями:
- "4 поверхи". Цей інструмент об'єднує в одну схему всі інструменти, отримані на тренінгу. При цьому він прекрасно працює сам по собі — швидко, а часом — миттєво.
- "Тетралемма". Іноді наші інструменти вибору з двох варіантів не дозволяють знайти оптимальне рішення. Ваша Душа не говорить ні "так", ні "ні" жодному із запропонованих їй варіантів. Як бути? Інструмент "тетралемма" дозволяє знайти несподівані рішення. І, як завжди, без допомоги розуму.
- "Бутстрап". Це відкриття американського фізика Jeffery Chew дозволяє розплутати ті ситуації, які довго не вдається зрушити з місця відомими нам інструментами. Я використовую його в тих випадках, коли сам сильно застряю в якійсь проблемі.
- "П'ятнашка". Ще один інструмент для виходу з" безвихідних " ситуацій. Але цього разу — абсолютно Російська.
- "Пружина часу". Сотні тренінгів з тайм-менеджменту не змогли допомогти тисячам клієнтів, які перебувають у постійному поспіху через потік невідкладних справ. Цей інструмент дозволить вам зазирнути за лаштунки часу. Ви дізнаєтеся, в чому полягає "парадокс успішності", і зможете на наступний день вписатися в темп вашого власного життя.
- "реальність і віртуальність". До якого моменту ми керуємо подіями, і де починається "неминуче"? Чи можна потрапити туди, де перебіг подій, здавалося б, стає невідворотним? Це одне з найбільш інтригуючих питань в управлінні майбутнім, і я розповім вам про мої спостереження та експерименти на цю тему.
- "Батько і мати". Те, що з'єдналося в нас за 9 місяців до нашого народження, потім може виявитися розділеним протягом всього нашого життя. Відносини батьків між собою, наші відносини з ними, присутність (або відсутність) їх в нашому житті — все це може створювати розділеність, яку ми відчуваємо всередині себе і яка заважає нам стати цілісними і гармонійними. Що можна зробити в цій сфері нам самим-всередині себе, не зачіпаючи відносини, що існують в "реальному" житті? Відповідь на це питання дає сьомий з нових інструментів.
- вправа "пошук джерела проблеми" (здоров'я, Фінанси, душевний стан та ін.)
- відповіді на запитання учасників
Михайло Бородянський — лікар-психотерапевт, системний консультант і бізнес-тренер, засновник психологічного фонду "імаго", засновник інтернет-порталу "Розстановник", автор книги-бестселера "Векторна психологія: 8 кольорових психотипів", а також безлічі публікацій про мистецтво управління та ділової комунікації; провів 720 тренінгів в Росії, Європі, Азії та США, на яких навчилися більше 22000 чоловік.
https://privatelink.de/?https://www.psy8.ru/webinars/feda1783a0a42