Що нового?

Придбаний [qndriy] Американський ютуб. Все сам 2024 (Андрій Клімішин)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 24900 ГРН
Учасників: 40 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 1035.8 ГРН
8%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[qndriy] Американский ютуб. Все сам 2024 (Андрей Климишин)

Американский youtube [qndriy] [Андрей Климишин]

Мова курсу: Українська

НАВЧАННЯ ПІДІЙДЕ ДЛЯ

НОВАЧКІВ
ДосвідчениХ
ПІДПРИЄМЦІв

Які хочуть отримати чітку та зрозуміли систему дій, щоб з нуля створити власний канал, підключити монетизацію та почати на ньому заробляти
На навчанні ти дізнаєшся нові секрети та фішки ютубу, які допоможуть тобі збільшити кількість переглядів, підписників і доходу в декілька разів
Американський YouTube - це бізнес модель, завдяки якій ти зможеш побудувати мережу каналів з пасивним доходом в $

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

КОНТЕНТ ПЛАН
АЛГОРИТМИ
СТВОРЕННЯ ВІДЕО
ЗАПУСК

Де шукати хайпові теми для відео
Як попасти в рекомендації до каналів-мільйонників
Як постійно генерувати ідеї для відео
Як правильно створити ютуб канал

Як вибрати свою тематику
Звідки брати перших підписників
Як створювати популярні відео

Як збільшити утримання на відео

Структура відео, яке залетить в рекомендації

Список ніш для американського ютубу
Як налаштувати головну сторінку канала

Як аналізувати статистику канала

Яких помилок не можна допускати
Відео розбір кожної ніші
Для чого потрібні кінцеві заставки і як вони працюють

Уроки по монтажу, фотошопу, створенню відео та 2D анімацій

Як оформлення впливає на просування каналу

Коли потрібно публікувати відео
Як створити воронку трафіку, щоб збільшити кількість постійних глядачів

ФОТОШОП
МОНТАЖ
ОПТИМІЗАЦІЯ

Урок по основам та фішкам Adobe Photoshop

Урок по монтажу в Adobe Premier Pro

АНІМАЦІЯ
Як створити клікбейтне прев'ю

Як правильно зробити оптимізацію, щоб відео набрало в декілька разів більше переглядів

Урок по монтажу в Adobe After Effects

Готові приклади прев'ю з високим CTR
Уроки по створенню анімацій в Adobe Animate, Paint Tool SAI Ta After Effects

Урок по монтажу на телефоні
Як налаштувати ЅЕО каналу, щоб попасти в алгоритми

Як монтувати в 2 рази швидше
Як налаштувати плейлисти, щоб вони генерували перегляди

2 різні способи робити анімації

Спосіб як швидше робити анімації
Робота з назвою, тегами та описом, щоб відео попадало в рекомендації до каналів-мільйонників

МАСШТАБУВАННЯ
Як поставити створення контенту на автоматизм і заробляти гроші на пасиві

ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

Де шукати воркерів
НЕЙРОМЕРЕЖІ

МОНЕТИЗАЦІЯ
Спосіб, завдяки якому можна підключати монетизацію на канали згенеровані нейромережею та з шаблонним контентом

Як працювати з воркерами
Правильне написання сценаріїв через ChatGPT

Як створити сітку каналів і заробляти в декілька разів більше

Ти дізнаєшся всі способи, якими можна монетизувати свій контент

Приватний софт для озвучки тексту без лімітів на десятки різних голосів

Як подати заявку на монетизацію, щоб її точно прийняли

Генерація клікбейтних фото на превю, щоб збільшити CTR

Як виводити гроші з ютубу
Нейромережі для монтажу відео

Все про роботу з Google Adsense
MEHTOPCTBO
ОТОЧЕННЯ

Підтримка особисто від мене 24/7
Приватний чат для всіх учасників навчання

Ти попадеш в спільноту людей, які горять такою ж ідеєю як і ти, знайдеш друзів та однодумців, з якими зможеш об'єднуватись, дружити, обмінюватись досвідом і робити спільні проекти

Поради в створенні відео
Допомога в веденні каналу та відповіді на всі запитання по ютубу

399$

30 уроки 10 модулів 100 актуальний ніш

актуальний опис тут

https://qndriy.online/ https://qndriy.online/anketa/ https://www.instagram.com/qndriy/ https://qndriy.store/vebinar/

Останнє редагування модератором:

ASTRAL

Организатор
та типу мав би бути на цей, шо почався або має початись. Але тут ніхто не відповідає. Тому тре якось самим організуватись
Я за. Бачив вебінар-дуже цікавий автор. Організатора би знайти та можна і на цей потік зібратись

Damr1nka

New member
Ми чекаємо повного набору учасників чи як? Буде якась відповідь від організатора, бо нащо тоді показувати, що курс вже придбаний

Damr1nka

New member
Можливо хтось захоче стати організатором на наступний потік? Або пропоную зібратися, наприклад, в телеграм усі бажаючі та розподілити суму за тариф заздалегідь

Sonnu

New member
Привіт, усім
Тільки що розмовляв з менеджером з приводу цього курсу, самий дешевий 590$, сам я не готовий сплачувати суму, можливо хтось хоче можемо скластись,- навчання через пару тижнів починається

Квітка

Модератор
Команда форуму
Привіт, усім
Тільки що розмовляв з менеджером з приводу цього курсу, самий дешевий 590$, сам я не готовий сплачувати суму, можливо хтось хоче можемо скластись,-, навчання через пару тижнів починається
Привіт напишіть мені сюди https://skladchina-ua.com/support-tickets/

Останнє редагування:

Квітка

Модератор
Команда форуму
Хто хоче стати організатором? напишіть мені в службу підтримки

KorandyGrafu

New member
Я думаю можна було би підняти ціну до 480 гривень - думаю тут би всі погодились і роздати матеріал.. Бо ці тижні проходять дарма.. Чекаємо когось хто прийде чи не прийде.. Це у разі якщо матеріал на руках.. Ну і відповідно я готовий оплатити 480, лиш би це пришвидшило роздачу.. Ще днів десять кошти збирати будемо.. :(

karabultuk

New member
Я думаю можна було би підняти ціну до 480 гривень - думаю тут би всі погодились і роздати матеріал.. Бо ці тижні проходять дарма.. Чекаємо когось хто прийде чи не прийде.. Це у разі якщо матеріал на руках.. Ну і відповідно я готовий оплатити 480, лиш би це пришвидшило роздачу.. Ще днів десять кошти збирати будемо.. :(
Підтримую! Можна спробувати зменшити кількість учасників за рахунок збільшення вартості на учасника та вже нарешті провести роздачу

KorandyGrafu

New member
ТО ще щось чекаєм ??? Як прискорити роздачу?? Чекати ще десять людей ? - один вже пішов геть - Хочеться знати чи роздача реальна..? Підбішує що нема ніякої відповіді від організатора.. Пропадає всіляке бажання..

garryblack

New member
якщо в когось є курс відкукністься готовий скинути гроші. Якщо він вже придбаний

yyakimenk

New member
Привіт. Збираюсь купляти цей курс. В кого є бажання, -

KorandyGrafu

New member
Знову чогось чекаєм !! Хтось з організаторів дайте пояснення ? ! вже три дні як є всі люди щоб оплачувати. Що далі ?

KorandyGrafu

New member
Та бо нема ні курсу ні організатора. Тут люди з вересня чекають
Я маю практику роботи з цим сайтом - тут ще не було обману, .. Думаю може бути всіляка причина, в нерівний час живемо. Власне тому і хочу почути від організатора що і як.. Щоб розуміти куди рухаємся- всім цей курс потрібний..

improvizer83

New member
Я маю практику роботи з цим сайтом - тут ще не було обману, .. Думаю може бути всіляка причина, в нерівний час живемо. Власне тому і хочу почути від організатора що і як.. Щоб розуміти куди рухаємся- всім цей курс потрібний..
Ну вище адмін писав, шо хто хоче стати організатором і відбити курс. Курс стартує 30 числа

Alenka

New member
Поясніть будь ласка яка сладчина дійсна? Знайшла тут на сайті ще 2 збори с різними сумами.
Такий же тариф "Все сам", але коштує дешевше
Такий же курс, але коштує набагато дорожче.
Чим вони вони відрізняються та чи буде змінюватись сума збору, на який записатись, щоб напевно отримати курс?

improvizer83

New member
Поясніть будь ласка яка сладчина дійсна? Знайшла тут на сайті ще 2 збори с різними сумами.
Такий же тариф "Все сам", але коштує дешевше
Такий же курс, але коштує набагато дорожче.
Чим вони вони відрізняються та чи буде змінюватись сума збору, на який записатись, щоб напевно отримати курс?
Найдешевший - це перший потік навчання. Ця гілка мала бути на другий потік. Тут ніби додались нові уроки і модулі. Але судячи з ігнору адмвнів/організаторів жодного з цих курсів в наявності нема. Там ще є збір на третій потік, який стартує на днях. Але і там поки нема організатора

Квітка

Модератор
Команда форуму
Якщо ще раз хтось буде рекламувати tg, я забаню і закрию коментарі.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Найдешевший - це перший потік навчання. Ця гілка мала бути на другий потік. Тут ніби додались нові уроки і модулі. Але судячи з ігнору адмвнів/організаторів жодного з цих курсів в наявності нема. Там ще є збір на третій потік, який стартує на днях. Але і там поки нема організатора
напишіть мені в службу підтримки

Alenka

New member
о, стало більш зрозуміло. Тоді чекаємо.

ab6z31

New member

тут вже є злитий курс. долучайтесь

ab6z31

New member

Долучайтесь до тієї складчини. Вже є файли курсу, залишилось зібрати ще декілька людей !

Вкладення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі