Що нового?

Придбаний [quikbooks] Xero 2026 (Наталія Рибальченко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 20000 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 693.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Бухгалтерія на ринку США. Робота з Quickbooks

XERO_2026

Natalia Rybalchenko

Мене звати Наталія Рибальченко.

Я - міжнародний бухгалтер та провідник українських бухгалтерів до роботи на світовому ринку.

🙌 Я та, хто своїм прикладом доводить - для того щоб заробляти більше, не треба працювати більше.

💵 Показую бухгалтерам, як заробляти на міжнародному ринку від 2 000 $ на місяць, займаючись лише бухгалтерією.

📗Авторка курсу, на якому передаю свої практичні знання з обліку в Сполучених Штатах і вчу працювати з програмою QuickBooks.

Займаюся бухгалтерією вже 16 років.

Наразі супроводжую 22 компанії з п’яти країн світу - США, Канада, Ізраїль, Великобританія та Сінгапур.

⭐Після 15 років роботи в наймі на початку цього року покинула кар’єру головного бухгалтера, почала працювати на себе і нарешті перестала жити від звіту до звіту.

Як ще масштабуватися буккіперу в США?
Якщо QuickBooks вже наче знаєте, попрацювали в ньому, вже є якийсь досвід.

Але хочеться більшого, зустрічаються вакансії з гарною оплатою (але вимоги - знання роботи у XERO).

І справді, програмою XERO дуже активно користуються бізнеси в США.

Це така ж популярна програма для ведення бухгалтерського обліку в США (і не тільки в США, в багатьох країнах світу, в тому числі в Канаді, Великобританії, Австралії.
Загалом, більш, ніж у 180 країнах світу).

Тому, це ще одна можливість для наших бухгалтерів, які хочуть працювати віддалено з будь-якої точки світу, заробляти як в ІТ 🙌
І при цьому займатися тільки обліком компаній (а не бути податківцем, фінансистом, кадровиком та юристом 🤪)

Буккіпери, які володіють обома програмами, мають величезні можливості на ринку США.
Це доступ до кращих та солідніших вакансій.
Такий бухгалтер одразу стає більш затребуваним професіоналом 🔥

Коли я опанувала цю програму, одразу відчула на собі, наскільки більше мені надходило пропозицій.

Я працюю з програмою XERO вже кілька років, нарівні з QuickBooks.
І вона дійсно одна з найпопулярніших в США.

Програму XERO я додала до свого курсу, і її можна вчити окремо від QuickBooks 🙌

Практикуєте повний цикл бухгалтерського обліку на базі документів моїх клієнтів - на базі програми XERO.

Зайдете новачком - вийдете профі, якому не соромно буде йти на співбесіду 💪

І як завжди, мої програми не потребують ще додаткових навчань.
Курс повністю закриває всі питання по обліку в США на базі XERO.

➡➡➡ А також, запрошую колег, яким потрібно поглибити свої практичні знання по роботі у цій програмі, щоб працювати більш впевнено і не боятися брати нових клієнтів в роботу 💪

🔥 Новий потік стартує у червні.
Набір відкрито.

Програма курсу

Модуль 1
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання

Модуль 2
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання

Модуль 3
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання

Модуль 4
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання

Ціна: 490 USD ~429,12 EUR
Уроків: 12
Мова курсу: Українська

https://www.instagram.com/p/DX66eNzCH7I/ https://quikbooks.kwiga.com/courses/xero-i-potik-2026

Угорі