Що нового?

Придбаний Ракета: джерела безкоштовного трафіку (Михайло Іванов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 128 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 11.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
націлений трафік + конверсії = інтернет-заробіток
Якщо ви хочете заробляти в Інтернеті, вам обов'язково потрібен трафік, без нього у вас нічого не вийде. І підійде вам як безкоштовний трафік, так і платний.
Але в даному звіті я зосереджуся виключно на джерелах безкоштовного трафіку.
Звичайно ж, працювати можна одночасно над сотнею джерел трафіку. І я спробував їх усіх. Але я виявив, що менше 10 насправді працюють і приносять вам конверсію.
У цьому звіті я зосереджуся на п'ятірці своїх улюблених і найефективніших джерелах трафіку.
Показати людям ваші пропозиції-тільки так ви зможете заробити серйозні гроші.
Перш, ніж ми перейдемо до цих джерел трафіку, ви повинні вибрати для себе нішу, а потім пропозицію з високим рівнем конверсії.
Я зупинюся на ніші інтернет-маркетингових ММО ("Make Money Online\Зароби гроші Онлайн") пропозицій і поясню, як використовувати безкоштовні джерела трафіку і пересилати їх на пропозиції з високим рівнем конверсії.

введення в Джерела безкоштовного трафіку

Я б порадив вам використовувати зареєстрований власний домен. Налаштуйте wordpress і встановіть плагін "pretty link" (симпатична посилання). Цей плагін буде переводити ваш домен на вашу пропозицію.
Навіщо вам це може знадобитися взагалі? Просто тому, що посилання, яке ви будете просувати, це точно таке ж посилання, як і У інших 10 000 чоловік, які просувають цю пропозицію.
Так що, в деяких локаціях для безкоштовного трафіку посилання може бути заборонена.
Якщо у вас є власний домен і редирект на пропозицію, значить, ви гарантували собі, що жоден сайт не заблокує ваше посилання.
Не хотілося б бути тим хлопцем\дівчиною, які просто розпихують своє посилання як спам всюди, де тільки можна, без будь-якого цього плану.
План необхідний, це просто обов'язково. Можна або переправляти свій безкоштовний трафік на сторінку захоплення лідів, для збору електронних адрес і підписки. Або ж ви можете здійснювати редирект безпосередньо на саму пропозицію.
Таким реченням може бути CPA пропозиція, Clickbankt JVzoo, Warriorplus, можливість мережевого маркетингу, або ваш власний продукт.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://infoprodukt.org/platnie-kursi/burzhunet/47-raketa-istochniki-besplatnogo-trafika.html

Угорі