Що нового?

Набір учасників Ракети & котлети. Тариф Лайт (Анатолій Шпаков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 57
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

історія створення курсу
Більше року тому я почав торгувати через Тінькофф і спілкуватися в "пульсі" з його Користувачами! Мені задавали різні питання про фондовий ринок і трейдинг.

З того моменту почалася історія ведення блогу на Дзен. Через якийсь час я відкрив свій телеграм-канал, де став писати ще більше статей для новачків.

Коли в середині 2000-х я зацікавився трейдингом, не було навчальних курсів. Основна інформація розміщувалася тільки на англомовних сайтах, а в Рунеті, навпаки – вдень з вогнем не відшукати.

З тих пір пройшло багато років. Ситуація змінилася. У Рунеті стало більше контенту, але весь він складний для сприйняття. Тому я почав писати простою мовою про складні речі!
У якийсь момент я зрозумів, що у мене накопичилося багато статей, на основі яких можна створити книгу.

Так з'явився " Трейдинг в чайнику!"Слідом вийшов подкаст" Трейдинг в чайнику " на всіх популярних платформах.

Книга увійшла в ТОП ЛітРес у своїй категорії, А подкаст в ТОП-10 подкастів в Apple Podcast в категорії "Бізнес".

Далі я вирішив створити на базі цієї книги курс, більш просунутий, з безліччю своїх особистих прикладів!
Ми-люди нової формації, яким дано необмежені можливості, потрібно тільки вміти ними користуватися і робити менше помилок!

Громадяни США поколіннями інвестують у фондовий ринок, а ми поколіннями інвестуємо у вклади Ощадбанку.

склад курсу
Для вашої зручності я записав кожну тему окремим міні-уроком по 5-15 хвилин, що полегшує вивчення і повторення матеріалу.
Частина 1. Основи фінансової грамотності

цей блок включає в себе наступні уроки:
  • Хто я? Розповідь про себе
  • Багатий тато, бідний тато (про мислення)
  • глобальне мислення в масштабах року (розповім про лайфхаки з особистих фінансів)
  • Про "витрачати на себе" (навчу, щоб торгівля була в задоволення)
  • про складний відсоток і накопичення (навчу як не скупитися і завжди бути в профіті)
  • Що таке Фондовий ринок в цілому?
  • чому компанії випускають акції?
  • історія фондового ринку
Частина 2. Загальні поняття фондового ринку
Частина 3. Налаштування портфеля та інвестування
Частина 4. Трейдинг
Частина 5. Брокери/Податки та інше

https://privatelink.de/?https://bigdaddy205.ru

Угорі