Що нового?

Придбаний [Re-Self] Метафізика ефективного планування (Олеся Власова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1258 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 56.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мій розум поклоняється хаосу, він завжди готовий до безладу і не любить системність, тому саме структуризація процесів врівноважує мене і стабілізує. Але не плутайте цей підхід з балансом для надмірно системних умів, їм, навпаки, корисно додати спонтанності і навіть хаосу в свою щоденну рутину, щоб відчути підбадьорливий потік життя.

На цьому суботнику я хочу поділитися своєю системою ефективного планування. А вірніше, її відсутністю в звичному сенсі цього слова.

Я не використовую жодної відомої стратегії планування часу з цілком меркантильних причин. Будь-яка подібна система не тільки дає тобі напрямок, структуру і підказки, а й стягує за це плату: Твій час на вивчення плюс енергію на впровадження і підтримування її конструкцій. У житті все врівноважено причинно-наслідковим зв'язком. І це краще б розуміти на старті, щоб помічник у справах в особі чергової системи ефективності не став раптом твоїм бездушним господарем.

Чи Готова я платити за подібну допомогу? Так, звичайно. Але тільки в ситуаціях надзавдання. У звичайному житті-ні. Мені є куди прилаштувати свою енергію і без додаткових обуз. Мої сили, час і енергія не гумові. Тому замість зовнішньої системи, яку треба якось всунути в своє життя і підтримувати, я намагаюся потрапити в природні ритми певного життєвого етапу, в якому зараз перебуваю, враховуючи сукупність як внутрішніх, так і зовнішніх параметрів. Якщо це вдається, а така настройка — справжнє мистецтво, то виходить домагатися мінімальних витрат на підтримку своїх планів при їх максимальній віддачі. Дуже красива мозаїка твоїх" хочу, можу і треба " збирається в такий момент.

Я буду ділитися основними напрацюваннями і показувати, як вибудовувати найменш енерговитратні ланцюжки процесів, ну, і як зробити їх ефективними навіть для людей Хаосу.

великий розбір
  • відмінність підходів до планування у людей хаосу і у людей системи.
  • плюси і мінуси систем ефективності та управління часом.
  • Філософія життєвих етапів, як основоположний принцип саморегулювання.
  • практична співналаштування зі своїми внутрішніми і зовнішніми ритмами.
  • можливості та обмеження цілей і бачення.
  • Лайфхаки ефективного планування з максимальною віддачею при мінімальних витратах.
деталі
  • прямий ефір, онлайн з будь-якої точки світу.
  • ефір 2-3 години, жива тканина обговорення.
https://privatelink.de/?https://re-self.ru/metafizika-effektivnogo-planirovaniya

Угорі