Скажу чесно, даний курс Я не планував робити в цьому році. Але, бачачи ситуацію, яка розгортається навколо ДЗЕНА зрозумів, що саме час мені і Вам по серйозному заходити в цю соціальну мережу!!!
Якщо рахувати разом з бонусом, то я даю вам чотири готових способи заробітку. Кожен вибере для себе відповідний спосіб (ну або буде використовувати все відразу) - не важливо. Головне - я впевнений, що якщо ви не будете лінуватися, уважно вивчіть весь курс, а головне почнете діяти, то вже на 30-КУ в місяць зможете вийти без праці. Хоча я вважаю, що тридцятка на місяць - це мало. Я сподіваюся на вас і думаю, ви мене не підведете і заробите набагато більше. Я в цьому вкрай зацікавлений.
Модуль #1-Введення. ТЕМАТИКА
01. Для тих хто не хоче нічого робити,а просто хоче зрубати бабла, тисяч 80, і звалити в захід.
- Хто насправді цільова аудиторія дзена і які пости вона буде читати.
- Вибір тематики та підбір донорів для вашого каналу.
- Технічна організація роботи. Планування.
- Які елементи оформлення каналу використовувати, щоб збільшити клікабільність законним шляхом.
- Висновок каналу на ALL. Підбір CPM (Ціна за 1000 відвідувачів)
- Побічна монетизація: як налагодити "безвідходне виробництво"
- Створення технічних акаунтів
- Картка поста-заголовок + пост - як робити правильно і чому зараз це тільки половина успіху
- Буст-пости: чому це потрібно робити і чому потрібно робити правильно
- Де брати статті для каналу і чому якщо ви хочете працювати серйозно вам не потрібно писати самому
- Розмір, структура, оформлення постів. І причому тут психологія?
- Прогрівання ТЕХНІЧНИХ акаунтів
- Посилальна маса каналу-Привіт SEO
- Перші дві години після публікації
- Бонусний урок модуля. Підлив трафіку.
- Як працює ефір, скільки платять
- Які відео можна розміщувати в ефірі
- Зв'язок ефір каналу і Дзен каналу - як зробити правильно
- Автоплей і чи варто його використовувати?
- Вихід на монету, розміщення відео і буст на перегляд.
- Підключення монетизації. Як працює РСЯ і як виводити гроші не втрачаючи 13% доходу (Яндекс віднімає відсотки від суми вашого заробітку).
01. Для тих хто не хоче нічого робити,а просто хоче зрубати бабла, тисяч 80, і звалити в захід.
https://privatelink.de/?https://telegra.ph/KURS-REAKTIVNYJ-DZEN-11-30