Що нового?

Придбаний Реалістична шерсть. Тариф "вовк-одинак" (vasi.tattoo)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12868 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 743.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Реалистичная шерсть. Тариф "Волк-одиночка" (vasi.tattoo)

Записуйтеся! Незабаром курс буде доступний!

90% курсу - це реальна практика. Ніякої води

Ступеневе навчання. Від видів штрихів і правильних рухів до контрасту і деталізації в татуюванні

Придбання необхідних навичок і впевненості для створення на шкірі реалістичних вовняних тварин

ДЛЯ КОГО КУРС

Є досвід в татуюванні, мінімальне худ. розуміння
Хочеш вміти бити різні види вовни
В ідеалі оволодіти навиком роботи з магнумом
Хочеш навчитися бити швидше.
Хочеш, щоб роботи гоїлися ідеально

ПРОГРАМА КУРСУ

1.Види вовни. Штрих.

На самому початку я розповім тобі, які бувають види вовни і якими видами штрихів їх правильно робити. У першому уроці будемо виконувати упржаненіе на відпрацювання штрихів для різних видів вовни.

2.Фарбувальні руху.

У другому блоці нас чекає ускладнена відпрацювання штрихів і фарбувальних рухів в різні боки. Саме це додатковий рух в поєднанні зі штрихами з попереднього уроку і створюють основу для вовни.

3. Ухо.

З третього уроку ми почнемо розбирати окремі частини тварин. Вас чекає детальний урок, як робити вуха тварин. Робимо як чорні, так і світлі вушка. Будемо використовувати вже відпрацьовані штрихи і руху з двох попередніх уроків.

4. Вуса і носи.

На цьому уроці розберемо, як робити вуса і милі носики наших тваринам. Детально розберемо різні типи носів і зробимо їх на штучної шкірі в форматі майстер-класу. Робимо вуса-носи із застосуванням вже відпрацьованих штрихів і рухів.

5. Око.

Ну і звичайно ж розберемо очі. Це найважливіша частина в нашій роботі. Навчу, розповім і покажу як робити різноманітні очі, із застосуванням вже вам відомому набору штрихів і рухів. Будемо робити упраженния на відпрацювання очей.

6. Підготовка ескізу. Трансфер.

Після відпрацювання окремих частин тварин, ми вже майже готові бити тварину повністю. Але перед цим нам потрібно зрозуміти принципи вибору референса і як з нього зробити повноцінний дизайн для татуювання. З цього в шостому уроці я проведу вас через весь процес розробки ескізу, щоб ви могли скласти свій для підсумкової роботи. А ще я навчу вас правильно робити трансфер, щоб під час роботи ви не заплуталися. У трансфері для вовняних тварин є свої нюанси, про них я і буду розповідати.

7. Майстер-клас.

Після того як ми розібрали все по поличках і склали ескізи, ми можемо почати підсумкову роботу. Тут вас чекає докладний майстер-классс поясненням всього процесу татуйування і з усіма нюансами на роботі з людиною.

https://junkpunk.ru/fur_vasi-2/?fbclid=PAAaau05xQWCVoEmux5RtT2QmB-TGSPKg8oqd7RmgKvn3k-_-rT9nCnlkn4Fo

Останнє редагування модератором:
Угорі