реаліті. Як створити програму курсу, яку точно будуть купувати і отримати клієнтів за допомогою анкети [Олег Пінський]
В результаті реаліті Ви отримаєте технологію створення гарантовано затребуваною програми, яка дає результат + приклад її застосування в прямому ефірі. Я створю за цією технологією програму і розповім, що і як роблю.
Це опис зроблено на коліні і буде доопрацьовуватися, а поки "все як є" і діють спеціальні умови "для своїх" + є 100% гарантія.
Итаак. Це реаліті для експертів (коучів, психологів, консультантів і фахівців інших допоміжних напрямків), яким знайомі наступні ситуації:
Хтось списує тривала відсутність результатів на лінь, хтось на свою "новачковість", відсутність команди, нерозуміння що продати дорого, відсутність кейсів, страхи та інші речі.
Але як показує мій досвід, все це дійсно може бути перешкодами.
Але на ділі вони сильно перебільшені через 2х причин, про які поговоримо на реаліті.
Тому що мій досвід і досвід десятків моїх клієнтів підтверджує, що для того, щоб вийти на дохід 100-300-500 тр від консультування/наставництва, всі ці речі не заважають.
Наприклад, я знаю багато прикладів того, як стартовий капітал вганяв людину в борги. І, навпаки, відсутність стартового капіталу, допомогло навчитися заробляти з нуля і реінвестувати ці гроші далі )
Так ось, за 5 років я перепробував багато і знайшов просту технологію, яка дозволяють створювати затребувані продукти.
За допомогою цієї технології я створюю всі свої програми і вони завжди приносять прибуток.
Це працює як коротких/недорогих продуктів, так і для програм вартістю в кілька сотень тисяч рублів.
І як я користуюся цією технологією, я покажу вже цієї суботи о 12:00 (Мск) на реаліті: "як створити затребувану програму і отримати клієнтів"
За часом все займе 2-3 години (або до переможного)
Під час реаліті ми розберемо наступні питання
А саме покажу як я аналізую анкету з відповідями, які ви залишили і зроблю програму в прямому ефірі.
Ви побачите як я мислю, на що звертаю увагу, які чит-коди і фішки використовую і зможете застосувати це в своєму проекті.
Плюс, в процесі Я буду відповідати на ваші запитання.
P. S. Це реаліті окупиться вам з 1-ї консультації, і принесе серйозно більше.
Але якщо дивитися найгірший варіант, то що ви можете купити на 1 000 рублів?
1 раз сходити в магазин? Звичайно це важливо, але в магазин потрібно ходити кілька разів на тиждень, а спасибі там не приймають, потрібні гроші.
Тобто якщо раптом думаєте, що у вас це не спрацює або не підійде - 1 консультація і ви в плюсі і далі можете залишити все, як було. Але я впевнений, що коли ви відчуєте смак перемоги, зупинитися буде неможливо. Гроші приходять до грошей.
В результаті реаліті Ви отримаєте технологію створення гарантовано затребуваною програми, яка дає результат + приклад її застосування в прямому ефірі. Я створю за цією технологією програму і розповім, що і як роблю.
Це опис зроблено на коліні і буде доопрацьовуватися, а поки "все як є" і діють спеціальні умови "для своїх" + є 100% гарантія.
Итаак. Це реаліті для експертів (коучів, психологів, консультантів і фахівців інших допоміжних напрямків), яким знайомі наступні ситуації:
- Вам не вистачає клієнтів, або платоспроможних клієнтів, які купують дорожче/частіше
- У вас є курс/програма (вже записаний/проведений), але її не купують або 1-2 рази купили і перестали
- Легко створюєте курси, але їх постійно не купують і незрозуміло в чому справа
- У вас багато знань і досвіду, можете допомогти людям з багатьма проблемами, але клієнтів не вистачає, приходять тільки по сарафану і нерегулярно
- Хочете створити курс/програму коучингу/коуч групи, але не знаєте як вибрати прибуткову тему, щоб не витратити сили даремно
- У вас є база передплатників в емейла/сенлері/інсті, але вони не реагують на ваші пропозиції, хоча "начебто читають"
- Ви досить сором'язливі, вам складно проявлятися
- Страшно дати обіцянку і не дати клієнту результат
- Не знаєте як донести свою цінність і цінність свого продукту, так, щоб клієнту було зрозуміло і він сам захотів купити
- Незрозуміло, за що клієнти платять дорого (і чи є у вас взагалі такі навички/знання/досвід)
- У вас є відчуття, що не вистачає знань методології створення результативних курсів через це страшно не дати результат і, підвищувати ціни, відповідно
- У вас немає прикладів в оточенні, що люди купують дорого і" головою "начебто розумієте, що це можливо, але"як ніби не у вас"
Хтось списує тривала відсутність результатів на лінь, хтось на свою "новачковість", відсутність команди, нерозуміння що продати дорого, відсутність кейсів, страхи та інші речі.
Але як показує мій досвід, все це дійсно може бути перешкодами.
Але на ділі вони сильно перебільшені через 2х причин, про які поговоримо на реаліті.
Тому що мій досвід і досвід десятків моїх клієнтів підтверджує, що для того, щоб вийти на дохід 100-300-500 тр від консультування/наставництва, всі ці речі не заважають.
Наприклад, я знаю багато прикладів того, як стартовий капітал вганяв людину в борги. І, навпаки, відсутність стартового капіталу, допомогло навчитися заробляти з нуля і реінвестувати ці гроші далі )
Так ось, за 5 років я перепробував багато і знайшов просту технологію, яка дозволяють створювати затребувані продукти.
За допомогою цієї технології я створюю всі свої програми і вони завжди приносять прибуток.
Це працює як коротких/недорогих продуктів, так і для програм вартістю в кілька сотень тисяч рублів.
І як я користуюся цією технологією, я покажу вже цієї суботи о 12:00 (Мск) на реаліті: "як створити затребувану програму і отримати клієнтів"
За часом все займе 2-3 години (або до переможного)
Під час реаліті ми розберемо наступні питання
- Як вибираю ідею для продукту
- Що роблю, якщо не знаю який продукт хочу запустити і є кілька напрямків, які цікаві
- Як розумію, яку інформацію мені потрібно дізнатися
- Як і де знаходжу людей, якщо їх немає в моїй базі, для створення нової програми
- Як і навіщо залучаю клієнтів до заповнення анкети
- Що робити, щоб більше людей заповнили анкету
- Як вибираю питання Для анкети
- Як мотивую людей заповнити анкету, особливо якщо вони бачать мене в перший раз
- Як використовую дані анкети (особливо коли їх багато і "все про різне" або "все про одне")
- Як формую речення (які формули магнетичних заголовків використовую)
- Як роблю опис програми, яке "точно зайде"
- Як вибраю формат і довжину програми
- Як складаю структуру програми, щоб вона точно дала результат клієнтам
- Що роблю, якщо мені не вистачає знань або досвіду, щоб вирішити якусь проблему клієнта, але цей крок обов'язковий в програмі
- Що я роблю, коли клієнти дають загальні відповіді в анкеті і мені не зрозуміло, як використовувати цю інформацію
- Як роблю опис програми (за якими формулами)
- Що роблю, якщо "не пре писати", або не знаю з чого почати?
- Як визначаю, що давати в програмі всередині і не показувати в описі, а що виносити в зовнішню упаковку
- Дизайн, як його вибираю і на що він впливає насправді
- Як і які способи донесення цінності програми вибираю і чому
- Як обробляю заперечення в описі програми
- Як роблю пропозицію, яка приносить продажі кожен день під час вікна продажів (а не 1 раз)
- Що роблю, якщо раптом продажі "встали", а вікно продажів ще не закінчилося
- Як я буду залучати клієнтів (якщо вирішу запускати програму, створену в процесі реаліті)
А саме покажу як я аналізую анкету з відповідями, які ви залишили і зроблю програму в прямому ефірі.
Ви побачите як я мислю, на що звертаю увагу, які чит-коди і фішки використовую і зможете застосувати це в своєму проекті.
Плюс, в процесі Я буду відповідати на ваші запитання.
P. S. Це реаліті окупиться вам з 1-ї консультації, і принесе серйозно більше.
Але якщо дивитися найгірший варіант, то що ви можете купити на 1 000 рублів?
1 раз сходити в магазин? Звичайно це важливо, але в магазин потрібно ходити кілька разів на тиждень, а спасибі там не приймають, потрібні гроші.
Тобто якщо раптом думаєте, що у вас це не спрацює або не підійде - 1 консультація і ви в плюсі і далі можете залишити все, як було. Але я впевнений, що коли ви відчуєте смак перемоги, зупинитися буде неможливо. Гроші приходять до грошей.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-110309303_22401