Що нового?

Придбаний [RedApple] авторські картки для навчання читання англійською мовою (Лія Осетрова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як влаштовані картки?
Картки влаштовані так, що з введенням нового звуку народжується нове слово. Наприклад, беремо три звуку a, c, t. І вже читаємо слово cat. Додаємо новий звук b і виходять нові слова cab і bat.

Порядок введення звуків додається окремим файлом. Я вивела ідеальний порядок звуків, саме той, з яким дитина швидше і логічніше знайомиться зі своїми першими словами.

Слова підібрані таким чином, що діти підвищують свій словниковий запас частотними словами.

Особливо вдало те, що їх можна зобразити. Таким чином, діти запам'ятовують слова, зіставляючи їх з образом.

З даними картками можна придумати багато різних завдань. У мене два комплекти.

- Один для настільних ігор (роздрукувала в друкарні);

- Другий я сама роздрукувала, заламінувала і приклеїла до них магнітну стрічку. Діти дуже люблять працювати біля магнітної дошки.

До комплекту додається робочий аркуш, спеціально складений і намальований художником. Його добре задіяти, коли ми вчимо дітей писати слова з карток.

Погодьтеся, що складати слово і писати його цікавіше на подібному робочому аркуші. Він додається окремим файлом. Його потрібно завантажити і заламінувати. Буде багаторазовим.

Картки намальовані художником акварельними фарбами і кольори підібрані неяскраві і приємні для очей.

Представлені цікаві образи у вигляді тварин, наприклад, слова mum (мама-жираф, цілує свою дитину) або hug (обіймаються бегемотики). Також можна помітити дрібні деталі, наприклад, в слові rug (тапочки на килимі).

Що входить в комплект?

• 152 картки в електронному форматі pdf;
  • робочий аркуш для складання та написання слів;
  • Файл з порядком звуків, які вводяться в певному порядку і на основі яких складені приклади слів на картках.
https://privatelink.de/?http://shop.englishsecrets.ru/wppage/cards/

Угорі