[Edston] ритмічна нейрогімнастика для розвитку мозку і поліпшення пам'яті (Олександр Остапенко)
Авторська методика з ритмічної нейрогімнастики для поліпшення роботи мозку через роботу з тілом. Щоб стати розумнішими, швидше міркувати, легко вивчати іноземні мови, запам'ятовувати нове і справлятися зі складними завданнями. Навчання не має вікових обмежень.
цей курс відмінно підійде тим, хто хоче:
- Розвинути пам'ять, концентрацію, гнучкість розуму і креативність
- Швидко приходити в тонус і заряджатися енергією
- Розвинути креативність і нестандартне мислення
- Вивчити незвичайні вправи на координацію тіла
- Поліпшити розумову діяльність
- Навчитися відчувати ритм
- Навчитися вимикати в мозку "ментальну жуйку" і нескінченний потік думок
- У цьому курсі Олександр зібрав просту і зрозумілу систему, щоб "подружити" розум і тіло.
- Наш мозок потребує постійного правильного навантаження. А якщо кожен день проходить "на автоматі", ми повторюємо ті ж дії, то з часом мозок старіє. У нас погіршується пам'ять, ми частіше відчуваємо себе розбитими, втомленими і без енергії.
- але, коли ми вивчаємо щось незвичайне, підключаючи до цього роботу тіла, то у нас починають активно формуватися нові нейронні зв'язки. Це сприятливо впливає на нашу здатність запам'ятовувати інформацію і концентруватися, розуміти суть прочитаного, вивчати нове. Запобігає старечі ментальні розлади і захворювання.
- головною перевагою даного курсу є те, що всі вправи більше схожі на гру. Їх не нудно виконувати ні дорослим, ні дітям. Ми включаємо в роботу одночасно і руки, і ноги, збільшуємо ритм рухів, для більшої гнучкості розуму.
- крім цього, всі вправи спрямовані на підвищення рівня енергії і розвиток координації тіла. Вони короткі і не займуть багато часу. Після їх виконання приходить почуття свободи і радість перемоги. Займатися можна де завгодно: вдома, на роботі, в транспорту, при перегляді фільму.
навчальний план-25 відео уроків
Модуль 1. Вступ.
Вступ
Модуль 2. Ритмічні ігри для рук. Як вони впливають на мозок і нашу пам'ять.
Урок 1. Чергування рук
Урок 2. Питання-відповідь.
Урок 3. Різні рухи. Покращуємо координацію, концентрацію і розвиваємо креативність мислення.
Урок 4. Грати і показувати. Частина 1. Відмінне вправи для будь-якого віку.
Урок 5. Грати і показувати. Розвиваємо пластичність розуму. Частина 2.
Урок 6. Грати і показувати. Частина 3.
Урок 7. Проста імпровізація. Вчимося відчувати рим і навантажувати мозок. Частина 1
Урок 8. Проста імпровізація. Частина 2. Включаємо в роботу все тіло і задіємо нові нейронні зв'язки.
Вправи на увагу, ритм і координацію рук
Урок 1. Одна і дві площини
Урок 2. Дві площини і клацання
Урок 3. 1-я і 2-я швидкості одночасно
Урок 4. Дві площини: перша швидкість, стегно: 1-я і 2-я швидкості
Урок 5. Стегно: 1-я швидкість, дві площини: 1-я і 2-я швидкості
Урок 6. Обидві руки в двох площинах, перемикання швидкостей по черзі
Урок 7. Підсумковий танець рук
Вправи для 4 точок уваги
Урок 1. Одночасно і по черзі
Урок 2. Одночасно і по черзі, додаємо клацання
Урок 3. Повторялки-1: по два і по одному
Урок 4. Повторялки-2: хрест-навхрест
Урок 5. Повторялки-3: чотири елементи
Урок 6. По Своїй і по іншій, по іншій і по своїй
Урок 7. Хрест-навхрест і прямо
Урок 8. Я-ти
Урок 9. 2 руки + 2 ноги = 4 Звуки
Модуль 1. Вступ.
Вступ
Модуль 2. Ритмічні ігри для рук. Як вони впливають на мозок і нашу пам'ять.
Урок 1. Чергування рук
Урок 2. Питання-відповідь.
Урок 3. Різні рухи. Покращуємо координацію, концентрацію і розвиваємо креативність мислення.
Урок 4. Грати і показувати. Частина 1. Відмінне вправи для будь-якого віку.
Урок 5. Грати і показувати. Розвиваємо пластичність розуму. Частина 2.
Урок 6. Грати і показувати. Частина 3.
Урок 7. Проста імпровізація. Вчимося відчувати рим і навантажувати мозок. Частина 1
Урок 8. Проста імпровізація. Частина 2. Включаємо в роботу все тіло і задіємо нові нейронні зв'язки.
Вправи на увагу, ритм і координацію рук
Урок 1. Одна і дві площини
Урок 2. Дві площини і клацання
Урок 3. 1-я і 2-я швидкості одночасно
Урок 4. Дві площини: перша швидкість, стегно: 1-я і 2-я швидкості
Урок 5. Стегно: 1-я швидкість, дві площини: 1-я і 2-я швидкості
Урок 6. Обидві руки в двох площинах, перемикання швидкостей по черзі
Урок 7. Підсумковий танець рук
Вправи для 4 точок уваги
Урок 1. Одночасно і по черзі
Урок 2. Одночасно і по черзі, додаємо клацання
Урок 3. Повторялки-1: по два і по одному
Урок 4. Повторялки-2: хрест-навхрест
Урок 5. Повторялки-3: чотири елементи
Урок 6. По Своїй і по іншій, по іншій і по своїй
Урок 7. Хрест-навхрест і прямо
Урок 8. Я-ти
Урок 9. 2 руки + 2 ноги = 4 Звуки
- Педагог
- Навчив ритмічної нейрогімнастики сотні людей
- Володіє мистецтвом "Конаккол" і боді перкашн
- Музикант-перкусіоніст
- Грає на арабській дарбуці, східних рамкових барабанах, іспанському кахоні, австралійському діджеріду, перуанській флейті, африканських асалато. Також
- Довгий час Олександр досліджує позитивний вплив виконання ритмів на людину. Його місія-показати, що музика і ритм потрібні не тільки професійним музикантам, але можуть поліпшити життя і діяльність мозку будь-якої людини. Це те, завдяки чому ми краще пізнаємо себе і стаємо щасливішими.
- Активний учасник Міжнародного Body Music-спільноти.
- Навчався у кращих викладачів: Кадир Саідхарун-Узбекистан, Хамді Акатай-Туреччина, Субаш Чандран-Індія, Санті Серратоса-Іспанія, Фернандо Барба – Бразилія, кіт Террі – США, Сантьяго Васкес – Аргентина, Джеп Мелендес – Іспанія та ін.
- Засновник проекту "РИТМ-CLUB".
- З 2007-го року провів більше 500 командоутворюючих корпоративних барабанних кіл в Москві та інших містах як провідний тренер і співзасновник компанії "Ритмосфера".
- Надихає на творчість і заряджає позитивом на будь-якій відстані!
https://privatelink.de/?https://edston.com/ritmiceskaya-neirogimnastika