маніфестація 2020 року. Запрограмувати рік на успіх
Якщо ви хочете, щоб ваш 2020 рік пройшов продуктивно, щоб цілі досягалися, а мотивація не пройшла з закінчення новорічних свят, запрограмуйте свій рік на успіх шляхом ефективних технік і практик.
аудіофайли, з якими ви можете працювати з року в рік. Весь блок курсу висилається індивідуально на вашу особисту пошту. Зворотній зв'язок в даному курсі не потрібно.
програма маніфестації:
1. 12 практик налаштувань.
Програмуємо конкретні сфери життя на цілий рік. Перші 12 днів нового року ми можемо закласти програму на цілий рік. Вам буде потрібно всього 10 хвилин в день.
2. Тенденції 2020 року Дізнаєтеся характеристики року, зможете спрогнозувати перебіг своїх справ. Не просто класичний гороскоп, до якого всі звикли. Рекомендації на ваш персональний рік.
3. Інструкція по практиці
Детальна характеристика та інструкція по практиці 12 днів, яка закладає програми на сфери життя. Що це таке і чому я роблю цю практику вже більше 10 років.
4. Цілі на рік
Дізнаєтеся, як створити мету, щоб вона здійснилася. Чіткий і докладний алгоритм по роботі з цілями.
5. Перешкода
Зрозумієте чому перешкод не існує і як прибрати це переконання з голови, разом з цим і позбутися від перешкод.
6. Головна практика
Дивовижна маніфестація на 2020 рік. Повне занурення в програмування успішного року.
Плюс потужна практика на енергетичний захист.
Практики-Налаштування:
Закладаємо позитивну програму на кожну сферу життя. Всього 10-15 хвилин в день.
1. Я і моє призначення
Практика на поліпшення свого зовнішнього образу, формування свого призначення.
2. Гроші
Відкриваємо грошовий потік, пробиваємо грошовий стелю, Працюємо з грошовою енергією.
3.Близькі
Зміцнюємо зв'язок з близьким, нейтралізуємо конфлікти, минулі і майбутні.
4. Рід
Зміцнюємо родові корені, відкриваємо ресурси для реалізації благополуччя.
5. Діти
Заповнюємо потік любові між батьком і дитиною. Для тих, хто хоче бути мамою, створюємо потужний намір.
6. Здоров'я
Діагностика, виявлення і очищення свого здоров'я від темних дір.
7. Любов
Зміцнення енергетичного зв'язку між чоловіком і жінкою, наповнення потоком любові для гармонізації відносин.
8. Кризи
Формування захисту від перешкод, криз і перешкод.
9. Кар'єра і бізнес
Потужна практика на просування себе в бізнесі або підвищення по кар'єрних сходах.
10. Успіх
Формуємо і програмуємо успіх у своєму житті.
11. Мрії
Алгоритм про те, як налаштувати своє життя, щоб мрії збувалися і здійснювалися.
12. Захист
Енергетичний захист, яка формує позитивне поле навколо життя людини.
програма маніфестації:
1. 12 практик налаштувань.
Програмуємо конкретні сфери життя на цілий рік. Перші 12 днів нового року ми можемо закласти програму на цілий рік. Вам буде потрібно всього 10 хвилин в день.
2. Тенденції 2020 року Дізнаєтеся характеристики року, зможете спрогнозувати перебіг своїх справ. Не просто класичний гороскоп, до якого всі звикли. Рекомендації на ваш персональний рік.
3. Інструкція по практиці
Детальна характеристика та інструкція по практиці 12 днів, яка закладає програми на сфери життя. Що це таке і чому я роблю цю практику вже більше 10 років.
4. Цілі на рік
Дізнаєтеся, як створити мету, щоб вона здійснилася. Чіткий і докладний алгоритм по роботі з цілями.
5. Перешкода
Зрозумієте чому перешкод не існує і як прибрати це переконання з голови, разом з цим і позбутися від перешкод.
6. Головна практика
Дивовижна маніфестація на 2020 рік. Повне занурення в програмування успішного року.
Плюс потужна практика на енергетичний захист.
Практики-Налаштування:
Закладаємо позитивну програму на кожну сферу життя. Всього 10-15 хвилин в день.
1. Я і моє призначення
Практика на поліпшення свого зовнішнього образу, формування свого призначення.
2. Гроші
Відкриваємо грошовий потік, пробиваємо грошовий стелю, Працюємо з грошовою енергією.
3.Близькі
Зміцнюємо зв'язок з близьким, нейтралізуємо конфлікти, минулі і майбутні.
4. Рід
Зміцнюємо родові корені, відкриваємо ресурси для реалізації благополуччя.
5. Діти
Заповнюємо потік любові між батьком і дитиною. Для тих, хто хоче бути мамою, створюємо потужний намір.
6. Здоров'я
Діагностика, виявлення і очищення свого здоров'я від темних дір.
7. Любов
Зміцнення енергетичного зв'язку між чоловіком і жінкою, наповнення потоком любові для гармонізації відносин.
8. Кризи
Формування захисту від перешкод, криз і перешкод.
9. Кар'єра і бізнес
Потужна практика на просування себе в бізнесі або підвищення по кар'єрних сходах.
10. Успіх
Формуємо і програмуємо успіх у своєму житті.
11. Мрії
Алгоритм про те, як налаштувати своє життя, щоб мрії збувалися і здійснювалися.
12. Захист
Енергетичний захист, яка формує позитивне поле навколо життя людини.
https://privatelink.de/?http://chernovatime.ru/manifestation2020