Що нового?

Придбаний Реклама. Рекламні кампанії в Twitter X (Кріс Ожеховський) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Xvertising
Автор: Chris Orzechowski
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 1 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 16.05.2025

Xvertising (Chris Orzechowski)

"Вони розсміялися, коли я попросив їх розмістити рекламу в Twitter... але коли вони побачили мої показники рентабельності інвестицій,

їх щелепи вдарилися об підлогу!”

дорогий друже,

Якщо ви хочете дізнатися, як розвивати свій бізнес за допомогою реклами в X /Twitter ... підключіться до" первозданного " джерела трафіку ... залучайте клієнтів за копійки з розрахунку на долар ... і скористайтеся перевагами найкращого рекламного арбітражу за останні кілька років…

І якщо ви хочете диверсифікувати джерела трафіку, зменшити залежність від одного каналу та відкрити абсолютно нове джерело залучення клієнтів для вашого бізнесу... таким чином, ви зможете отримати більшу віддачу від витрат на рекламу, підвищити корпоративну цінність вашої компанії та продати її клієнтам, які ніколи навіть не бачили вашу мета-рекламу чи рекламу в Google, не втрачаючи грошей. Якщо ви спробуєте розібратися в цьому самостійно, то це найважливіше повідомлення, яке ви коли-небудь читали.

Ось чому:

За останній рік я витратив понад 300 000 доларів на рекламу в X/Twitter. А тепер я хотів би поділитися тим, що я дізнався.

Я почав розміщувати рекламу в X / Twitter для власного бізнесу після того, як мене заблокували в моєму акаунті Meta. Люди говорили мені, що я божевільний. Вони говорили, що це все одно що підпалювати гроші. Вони говорили, що таргетинг відстій. Менеджер з реклами був незграбним. "Насправді ніхто не заробляє гроші на рекламі в Twitter ... це лише для таких компаній, як Coca-Cola, які не піклуються про рентабельність інвестицій і просто хочуть дешевих показів".

Що ж…

Я провів невеликий експеримент.

Я витратив 1000 доларів власних коштів і отримав 8 потенційних клієнтів для свого агентства... і заробив на них кілька тисяч доларів.

Вони помилялися.

Я мав рацію.

Як виявилося, реклама в X / Twitter дійсно працює.

Коли люди побачили мою рекламу на X, їм стало трохи цікаво. Люди почали запитувати мене, Чи можу я допомогти їм у проведенні кампаній і зробити їх прибутковими.

Я працював з двома десятками компаній у різних галузях. Я протестував багато різних стилів кампаній.

І після деякого тестування та вдосконалення ми розробили надійну систему для досягнення позитивної рентабельності інвестицій за допомогою x ads.

А тепер я хотів би показати вам, як це зробити і для вашого бізнес
у.…

Введення…

Моя система для отримання прибутку від X ads

Цей короткий курс навчить вас усьому, що вам потрібно знати для запуску та масштабування успішних рекламних кампаній на X.

Зокрема, я збираюся навчити вас:

Моїй системі від А до Я для створення прибуткових рекламних кампаній на X.

Як користуватися Платформою x ads (і як уникнути поширених "пасток конверсії", які вбивають кампанії)

Правильний і неправильний спосіб формування цільової аудиторії (95% людей помиляються в цьому і в результаті ніколи не здійснюють продажів)

Як написати рекламний текст X з високою конверсією. Плюс розбивка деяких з наших найприбутковіших оголошень. (І те, як ми створюємо рекламу, яка перевершує всіх наших конкурентів)

Як зробити вашу рекламу мегавірусної ... і принести сотні мільйонів" зароблених в ЗМІ " показів, за які вам не потрібно платити.

Які види творчості найкраще працюють на X. (Як не дивно, деякі з найкращих оголошень моїх клієнтів просто провалилися на Meta ... але спрацювали добре.)

Поради щодо відстеження, щоб переконатися, що Ви отримуєте точні дані та можете масштабувати свої кампанії, не втрачаючи грошей.

На що звернути увагу у вашій аналітиці та що налаштувати, щоб ваша реклама працювала краще.

Як оптимізувати та масштабувати успішні кампанії. (Цей процес сильно відрізняється від інших платформ!)

Як домогтися зниження витрат на покупку з плином часу ... навіть при масштабуванні!

Як змусити вашу рекламу працювати, навіть якщо у вас мало підписників на X або Ви публікуєте її нерегулярно

І багато, багато іншого!

Скільки коштує реклама на X?

Вартість одного платежу становить 200 доларів.

Одна прибуткова кампанія окупиться з лишком. Уявіть, наскільки простіше буде створювати рекламні кампанії з високою конверсією, що залучають сотні, якщо не тисячі нових клієнтів... з легкістю!

Цьому більше ніхто не вчить. Якщо ви серйозно ставитеся до вивчення реклами в X / Twitter, то це для вас. Я збираюся показати вам все, чого я навчився, витративши на цю платформу 300 000 доларів.

200$

https://members.theemailcopywriter.com/xvertising/

Останнє редагування:
Угорі