Що нового?

Придбаний [ReoNkar] закритий жіночий клуб "Жінка третього тисячоліття", лютий-березень 2023 (Аня Рейра)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1949 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 2027 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Жінка третього тисячоліття — здорова, енергійна, наповнена, активна, сексуальна, амбітна, самодостатня.
  • розуміє, що в досягненні всіх цілей її головна зброя-здоров'я
  • використовує всі інструменти самопізнання і розкриття потенціалу — від квантової фізики і психології до астрології
  • знає всі свої грані, сторони і особливості і вміло крутить і сильними, і слабкими сторонами
  • Не залежить від думки оточуючих, але будує гармонійні і комфортні відносини, які стимулюють всі сфери життя
  • розуміє роль зовнішності, стилю, краси і вкладається в це
  • вміє робити по-справжньому великі гроші, зберігаючи баланс сили і слабкості, маскулінності і жіночності
програма НОВОГО клубу —
У новому клубі більше не буде тим Місяця, тепер з'являться сезони
Сезон-це 2 місяці глибинного опрацювання, нових методів і незвичайних підходів, щоб отримати твердий результат, якого неможливо досягти в більш короткий термін.
Один сезон-повноцінний курс. Тільки на відміну від курсу, ти посилиш цей результат ще й опрацюванням в наступному сезоні, щоб отримати ефект 1 + 1=11
Новий метод-тілесна сексуальна терапія

ФУНДАМЕНТ жіночого ЗДОРОВ'Я
сезон лютий - березень 2023
Закласти фундамент репродуктивного здоров'я, нормалізувати менструації, овуляції, гормональний фон, усунути хворобливі синдроми, розібратися з питаннями лібідо, сексуальності, сексу, удосконалити стан волосся, шкіри, нігтів, якості тіла, зануритися в жіночу психосоматику і навчитися керувати репродуктивною системою через голову.

Тариф:
сезон лютий-березень
2 живих вебінари від ані Рейри
Ефіри від запрошених експертів
4-5 уроків для розкриття і опрацювання теми місяця через методи психології, той, тілесної сексуальної терапії, медицини
4-5 практик на результат
Астрологічна рекомендація-8 шт.
Участь в експертних годинах (щотижня)
Швидка Психологічна допомога і підтримка від наставників і психологів
https://privatelink.de/?https://reira.ru/womanclub_reboot?fbclid=PAAaYR-OtYLWoqrm0Om5PMtX1-Rn7qLvCicuM2K540v4ashthVY7J9mbeUmxY

Угорі