Реплікація контенту-це навик, що дозволяє будь-яку порцію контенту, що володіє корисністю і цінністю, розгорнути в потужну контент-систему, яка не має обмежень свого потенціалу.
Володіючи навиком реплікації Контенту ви зможете з будь-якої своєї статті, листа розсилки, поста в соцмережі, подкасту, відеоролика та ін створити цілу імперію відмінного контенту, яка буде працювати на вас, на ваш бізнес, ваш бренд і ваші продажі, не покладаючи рук.
чому ви навчитеся:
Як щодо того, щоб навчитися розгортати будь-яку свою статтю, пост, лист, відеозапис, подкаст та ін в невичерпний масив відмінного контенту вашого власного авторства, з якого можна зробити цілий проект, тематичний центр, що продає систему і що завгодно ще?
Звучить занадто фантастично? Проте, реплікація контенту - це не фантастика, а необхідний робочий навик будь-якого інтернет-підприємця.
Знаючи, як працює реплікація Контенту, ви ніколи не будете відчувати нестачі в відмінних матеріалах для вашого контент-маркетингу. Більш того, всі, кого я навчив цій методиці, тепер скаржаться, що не знають, куди подіти така велика кількість ідей і матеріалів, яке не перестає з'являтися у них в голові і швидко трансформується в результат.
На даному майстер-класі я показав в режимі реального часу, як працює реплікація контенту. Відбувалося це наступним чином:
Учасники майстер-класу вибрали замітку з мого блогу, яку ми взяли за відправну точку.
На їхніх очах я розгорнув зміст цієї публікації в план створення цілої контент-імперії.
Цей план був оформлений у вигляді інтелект-карти.
По ходу я відповів на всі питання, які задавали учасники майстер-класу.
Всі, хто був на майстер-класі відзначили фонтан відмінних бізнес-ідей по роботі з контентом для розвитку їх бізнесу, і більшість учасників зафіксували справжній прорив у своєму бізнес-мисленні і підході до контент-маркетингу!
Після вивчення запису даного майстер-класу ви теж відчуєте справжнісінький прорив у баченні, плануванні та створенні невичерпного корисного контенту у вашому бізнесі!
https://privatelink.de/?https://kir-prod.ru/product/replikaciya-kontenta-master-klass/