Що нового?

Придбаний Репродуктивне здоров'я жінки: Симптоматотермальний метод розпізнавання плідності (Ірина Жгарева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Кому необхідний цей курс?

Цей курс необхідний всім жінкам, незалежно від віку:

• жінкам, які хочуть точно знати, прокидаючись вранці: "Плодна я сьогодні (здатна до зачаття)?;
  • безпечно відкласти зачаття, не вдаючись до засобів контрацепції;
  • з регулярним і нерегулярним менструальним циклом. Самоспостереження за правилами методу допомагають побачити причину нерегулярності циклів і визначити - норма це чи патологія;
  • після пологів, під час годування груддю. Отримані знання допоможуть визначити настання першої овуляції після пологів, що дозволить запобігти несподівану вагітність;
  • закінчили приймати гормональні контрацептиви, для розуміння, коли відновиться її нормальний цикл;
  • зберегти своє репродуктивне здоров'я, і жити в гармонії зі своєю плідністю;
  • жінкам, які хочуть зачати бажану дитину.
у житті жінки присутні численні події, які збивають регулярність менструального циклу і впливають на плідність. До них відносяться переживання, стреси, зміна часових поясів, прийом ліків, гормональних контрацептивів, гострі і хронічні захворювання.

Ритм менструальних циклів може змінитися після початку статевого життя, заміжжя, після пологів, під час годування грудьми, а також під час настання клімаксу.

Ці події не застануть вас зненацька, коли ви освоїте практичний курс "Репродуктивне здоров'я жінки. Симптоматотермальний метод розпізнавання плідності".

Продажник:
http://plodnost.ru/wppage/kurs-mrp#Price

Угорі