запрошую поглянути на наш онлайн-курс через роботи смоляних фей, які створюють свої шедеври
ТОП-ефект від vnutriart стає єдиним з топовим результатом учнів з усіх куточків світу і є символом високої майстерності в сфері resinart
хто так сказав?
- про це говорять наші смоляні феї, які щодня створюють свої фантастичні роботи, вкладаючи в них своє натхнення (доказ у другому відео)
- про це говорите і ви, коли випадково бачите в стрічці приголомшливу роботу в топовій техніці, а вона виявляється і є та сама
- про це кажу я, Ольга @vnutriart, яка гордо представляю наш онлайн МК" ТОП-ефект " по епоксидній смолі ️
Хто ще не знайомий зі мною, залишайтеся у мене на сторінці і Помандруйте трохи і якщо вам сподобається, тоді мій світ смоли - ваш світ
Напрямок у сфері resinart набирає з кожним днем все більше шанувальників. І мене дуже надихає і радує, коли я бачу дійсно шикарні роботи з бездоганним ефектом.
Для вас я підготувала більш детальне уявлення про кожен ефект, який доступний на нашому онлайн-курсі.
Адже створюючи ефект, завжди цікаво дізнатися, як він буде виглядати в наборі або комплекті різних форм. Тому на першому відео представлена моя авторська "нарізка" або свій ТОП комплектів
всі 10 топових ефекту в 17-ти варіантах створення в одному місці:
- корали
- коралове злиття
- молекули
- космічні молекули
- алмазні молекули
- молекули-хамелеони
- чарівність
- квіти
- галактика
- 3-D краплі
Список матеріалів: смола, барвники, глітери, камені та ін. з назвою та фото
✔ ️ Наочна пам'ятка: від кількості крапель до необхідного обсягу смоли в кожному стаканчику
Покрокова інструкція: ваші дії"від і до"
https://www.instagram.com/p/CN5LmTOhZa_/?utm_medium=copy_link