Що нового?

Придбаний [[Результат на обличчя] Її Світлість душа (Віра красива)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1092 ГРН
Учасників: 0 з 36
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

завершення трилогії по створенню красивого тіла, обличчя і душі - курс "Її Світлість душа", третій елемент Третій курс. Абсолютно новий.

Тривалість 28 днів. Старт курсу 29 Квітня 2019 року.

Її Світлість душа
він буде присвячений емоційному стану, на якому заснована вся любов до тіла, життя і енергія в кожній клітинці.

Адже стан наших тканин може далеко випереджати біологічний вік.
80% успіху в роботі з омолодження залежить не від фізичних вправ, а від програм, які керують усіма системами.
Знаєте таке буває, не бачив рік людини, а він за рік розцвів і помолодшав або навпаки різко постарів.

Розсоздавать руйнують програми і створювати ресурсні, повернути зв'язок і любов з тілом це моя улюблена робота. Я практикую вже 20 років. Навчалася більш ніж на 163 тренінгах, школах і семінарах. Та й самій У мене це вийшло, моє тіло-кращий мій друг, я його чую і воно в хорошій формі.

Наші емоції і думки про себе і про світ впливають на хімію наших клітин. Наші клітини трансформуються і старіють в залежності від наших думок, ідей або переконань. Це вже давно довів весь науковий світ і світ різних майстрів, що працюють з тілом і душею.

А ми з Вами заявимося на сміливу ідею звернути процес старіння назад і вибрати для себе щось інше. Ми знайдемо ресурси свого тіла за допомогою практик/медитацій/особистих розмов в онлайн зустрічах зі мною. Ми будемо ставати все молодше з кожним днем, сповільнимо енергію старіння в тілі, шкірі, в кожній клітинці. За ці дні ми повернемося в тіло і нарешті почнемо його чути, відчувати, любити.

Ми відпустимо всі руйнують діалоги всередині Вас і замінимо їх на програми здоров'я і молодості. Щастя і відчуття повного життя. Попрацюємо з програмами порівняння себе з іншими і відчуття своєї нікчемності і замінимо це Програму цінності і власної значущості. Подивимося на страх старості і на істерику загальний молодості і навчимося цим управляти, станемо спокійніше.
І це далеко не все!

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/rezultatnalitso/

Угорі