Що нового?

Придбаний Результативна консультація (Костянтин опікун)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 879 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Цей воркшоп розблокує ваші продажі . Я поділюся з вами цілою плеядою виключно важливих моментів результативної сесії. І один із секретів в тому, що ... найскладніше-продати самому собі коли експерт сам відчуває цінність своєї пропозиції, то послуги продаються в рази легше. На воркшопі я покажу на ваших прикладах, як продавати послуги дорого в різних темах.
Фактично я продам вам вашу послугу! Ми відбираємо учасників з різними темами. І на їхньому прикладі ви побачите, як відбувається продаж. Є думка, що в деяких темах і нішах програми продавати складно або взагалі неможливо. Але ви побачите, що це помилка, коли я на ваших очах продам Героям воркшопу їхні послуги.
  • ви відчуєте, як працює продаюча сесія в деталях
  • Підсиліть свою продажну консультацію, записуючи конкретні фрази
  • зрозумієте, що будь-які послуги можна продавати результативно
а результативна продаюча сесія в нашому розумінні це:
  • ви продаєте так, що люди самі хочуть купити ваші послуги
  • ви продаєте за тими цінами, які вас надихають
  • отримуєте задоволення від продажу
  • на вашій сесії клієнт одночасно отримує трансформацію і купує ваші послуги дорого
Ви отримаєте самий сік: тонкощі і деталі консультацій, про які не знають 99% експертів. Ми були одними з перших в Рунеті, хто приніс і впровадив продає консультацію. Сьогодні багато хто застосовує цю концепцію. Але проблема в тому, що у них є алгоритм, але сам підхід і застосування досить поверхневе. Саме від деталей залежить результативність і конверсія.
День 1.

Інтерактив і практика продажу

Цього дня я продаватиму Героям воркшопу (яких ми обрали і ще набираємо) їхні послуги. Буде кілька учасників з різними темами. Так як в кожній темі є свої нюанси.

1. Ви побачите на реальних прикладах:
  • Як продавати послуги в "м'яких" нішах
  • Як відповідати на заперечення
  • Як вести консультацію в своєму руслі, а не "вестися" на клієнта
2. Я розберу кілька прикладів, як треба і як не треба продавати:
  • Як гарантувати результати там, де складно гарантувати
  • Як загострити проблему і продати рішення для неї
  • Як м'яко підвести клієнта, щоб він сам запитав про ціну
3. Ви зрозумієте, що таке результативна презентація Послуги:
  • як презентувати через свою авторську систему
  • як максимально точно з'єднати проблеми клієнта з вашими рішеннями
  • Як довести клієнта до оплати послуг протягом 24 годин
в результаті у вас є уявлення і приклади, як вести продає консультацію, щоб люди купували послуги дорого.

❗ ️ ️ Але цього мало. Тому ключовий розбір Ви отримаєте на наступний день.

День 2.

Розбір повної системи продажів послуг
На першому дні ви побачите практику продажу на прикладі того, як я це роблю. Але для високих результатів важливо розуміти, з чого складається ефективний продаж, чому важливі ті чи інші елементи, фішки, деталі, фрази.

1. Ви отримаєте глибоке розуміння:
  • за рахунок чого людина приходить в ресурсний стан на консультації, що продає
  • що допомагає зрозуміти і відчути гостроту проблеми
  • як одночасно перевести людину в стан, де він відчуває ресурс і усвідомлює критичність проблеми
  • Як допомогти людині не скотитися в " Я не можу...", "це мені не під силу...", показуючи високі результати
  • що дає потенційному клієнту силу прийняти рішення, найкраще для нього
2. Ви зрозумієте:
  • чому важливий попередній етап консультації, і що в ньому акцентувати
  • на яких принципах заснована продаюча сесія;
  • У чому важливість саме таких формулювань питань і як їх адаптувати під свою тему
  • на що впливає підрахунок ціни простою, і як не ввести клієнта в апатію великими цифрами
  • що допомагає прийняти рішення протягом 24 годин, а не відкласти на 2-3 місяці
3. А також:
  • Ви отримаєте універсальні техніки роботи з запереченнями, які не знають 97% коучів і консультантів
  • розберемо питання: як результативніше продавати - "жорстко", "м'яко" або є ще альтернативи
  • Я дам короткий варіант продає консультації, який дозволяє продавати за 15-20 хвилин
в результаті ви стаєте майстром продажів, тому що зберете всі дорогоцінні самородки, які я "відкопав" за роки практики.
❤ Ви починаєте любити продажі і продавати результативно.
https://privatelink.de/?https://coachempire.biz/sellingadviceup

Угорі