Маргулан Сейсембаєв21-е місце в списку найвпливовіших бізнесменів Казахстану за версією Forbes (2020). Джерело доходу-інвестиції
перестрибнув перший мільйон. Першого мільярда теж не було: заробив відразу 4 млрд.
співвласник більше 40 проектів
викупив стільникову компанію за $12 млн, продав — за $425 млн через 2 роки. При цьому за 2 дні підвищив її вартість з $200 млн до $425 млн.
за 1 рік отримав $1 млрд 158 млн чистого прибутку після сплати податків
громадський діяч і мандрівник
Чому я вирішив створити авторську освітню платформу?
Дуже часто в Direct і особисто надходили запитання щодо моїх курсів та наставництва. Довгий час думав над цим, так як це займає багато часу. І на численні прохання вирішив запустити власну освітню платформу. Тут мова більше не про знання, а про коучинг. Я буду записувати два відео в місяць з відповідями на ваші запитання, проводити вебінари, вести наставництво, а також періодично створювати інтенсивні курси з вузьких тем. Це не питання знань. Це питання часу. Я зробив платформу платною, так як вона забирає мій час, відповідно я несу витрати. Але частину відео я буду розміщувати на YouTube безкоштовно.
Ієрархія знань наступна (від нижчого рівня до вищого):
Аудіокниги та подкасти
YouTube
Книга
Інтерактивний наставник
Власні роздуми
Відповідно:
1-й рівень, безкоштовний-для всіх.
2-й рівень, безкоштовний-більше для бізнесменів.
3-й рівень, недорогий-для тих, хто читає і дисциплінованих.
4-й рівень, дорогий-для тих, хто читає, роблять, домоглися певних успіхів, але хто уперся в своєму розвитку в стелю.
5-й рівень, безкоштовний-для людей, яких вже гроші особливо не цікавлять.
Спойлер: Детальніше Платформа більше для людей 4-го рівня. На ній, в основному, ви отримаєте інтерактивні знання, практичні інструменти щасливого і продуктивного життя, а не пасивні знання як на YouTube.
І ще, для більш правильного розуміння:
Друзі, я вважаю, що всі знання про наше тіло і всіх хворобах повинні бути відкриті і безкоштовні. Проте...
Коли ви записуєтеся на прийом до лікаря-професора це коштує дуже дорого. Чому? Тому що йому доводиться заглиблюватися у вашу ситуацію, ставити діагноз, відповідати на ваші запитання та давати персоналізовані поради. Саме тому це коштує дорого. Це не Ціна за знання. Це ціна за час і кваліфікацію професора.
Так що робіть висновки і не переставайте вчитися!
Сподіваюся мої знання вам будуть корисні!
Залишилися питання?
Що таке освітня платформа Маргулана Сейсембаєва?
Margulan.info -це персональна соціальна мережа, яка з'єднує унікальний досвід Маргулана з новітніми освітніми практиками і можливостями відкритої комунікації як з Маргуланом так і з іншими учасниками. Ви отримуєте корисний і практичний контент, який надихає.
Де і коли проходять заняття?
Курси публікуються згідно з планом і доступні вам залежно від вашого пакету підписки. Ви самі створюєте свій графік навчання. Вчитися можна онлайн: скрізь, де є вихід в Інтернет, в той час, який Вам зручно.
А платформа оновлюється?
Так, кожен місяць буде проходити 1 прямий ефір у форматі Питання/відповіді, ще ми публікуємо на платформу як мінімум 2 нових і ексклюзивних курсу щомісяця. Новий контент буде доступний на головній сторінці в розділі "База знань", а про всі оновлення Передплатники дізнаються першими.
Чому в пакеті "місяць" (щомісячна підписка) доступні тільки нові курси?
Місячну підписку ми створили для тих, хто хоче спробувати і сумніваються. А з сумнівами добре боротися дисципліною і практикою. Тому, курси в пакеті "місяць" доступні певну кількість часу, щоб підштовхнути пройти, освоїти і застосувати на практиці.
Чим відрізняються курси з "бази знань" від "додаткових продуктів"?
Почнемо з того, що курси за передплатою (з "бази знань") — це освітній серіал, де покроково Маргулан передає свій досвід і компетенції, які упаковані в невеликі курси (до 60 хв.) і короткі і ємні уроки, щоб ви зручно отримали саму суть.
Додаткові продукти-це як повнометражні фільми, це великі курси, створені щоб отримати знання і практику в конкретній області.
Зміст
База знань (курси)
Ефективність
Результативність
Точка опори
Місія. Ікігай
Целепологание
Алгоритм прийняття правильних рішень
Частина 1. Стимул-Мотивація-Прагнення
Частина 2. Стимул-Мотивація-Прагнення
Відповіді на питання
Побудова ефективної команди