Про що цей курс?
Річний курс для дорослих-наслідок моїх спостережень за дітьми та батьками на більш ніж 2600 діагностик та консультацій.
Очевидно, що 80% проблем у дітей відбуваються через психологічні проблеми дорослих. Після цього час посилив цю динаміку.
Я вирішила зробити щось з цим.
Так народився план лекцій і завдань для кожного, хто готовий взяти на себе відповідальність за життя: свою і своїх дітей.
Ми будемо вчитися задавати собі питання, розкривати больові точки, плакати і відпускати, рухатися вперед і йти від нав'язаних шаблонів.
Усвідомленість-це єдиний шлях до нормального життя.
Коли розумієш, що саме ти стоїш біля керма, а не твої страхи.
Весь рік буду з вами, щоб ви були готові до майбутнього.
Для кого призначений курс?
Курс для кожної дорослої людини, який хоче змін і готовий-таки дозволити собі стати щасливим, почавши жити своє життя.
Формат занять
Річний курс для дорослих-наслідок моїх спостережень за дітьми та батьками на більш ніж 2600 діагностик та консультацій.
Очевидно, що 80% проблем у дітей відбуваються через психологічні проблеми дорослих. Після цього час посилив цю динаміку.
Я вирішила зробити щось з цим.
Так народився план лекцій і завдань для кожного, хто готовий взяти на себе відповідальність за життя: свою і своїх дітей.
Ми будемо вчитися задавати собі питання, розкривати больові точки, плакати і відпускати, рухатися вперед і йти від нав'язаних шаблонів.
Усвідомленість-це єдиний шлях до нормального життя.
Коли розумієш, що саме ти стоїш біля керма, а не твої страхи.
Весь рік буду з вами, щоб ви були готові до майбутнього.
Для кого призначений курс?
Курс для кожної дорослої людини, який хоче змін і готовий-таки дозволити собі стати щасливим, почавши жити своє життя.
Формат занять
- тривалість тренінгів від 45 хвилин до декількох годин
- час початку тренінгів
- частина тренінгів в запису, окремі теми будуть виходити в прямому ефірі, з можливістю задавати питання і можливістю перегляду в запису
- Доступ до кожного з уроків відкривається на місяць. Дивіться в комфортний для себе час
- до кожного уроку даються вправи для опрацювання і закріплення теми
https://privatelink.de/?https://study.annapolishuk.ru/study.detiready3