Я хочу персонально попрацювати з тобою. Точніше, я вже попрацював з тобою і вирішив десяток твоїх блоків, затискачів і питань дають величезну ясність тобі на все твоє життя вперед. Тому тобі залишилося прослухати це, бажано кілька разів, що-б побачити магію того ефекту, який залишиться з тобою, буде обмірковуватися тобою і давати тобі нові неймовірні результати.
Я строго рекомендую слухати це після прослуховування і детального вивчення "чоловічих записів" з 4х частин, які дають тобі неймовірний фундамент. І тепер, ти готовий слухати далі, вивчати далі і йти далі. І це, мабуть, є найважливішим, що я можу тобі дати - вирішити твої питання пов'язані зі знайомством!!!
Адже ситуація в тому, що ти все ще не знайомишся стільки, скільки ти б хотів і не отримуєш від цього стільки задоволення, скільки ти б хотів. І це мої головні цілі для опрацювання з тобою в цій аудіо-записи. Я працюю щільно, застосовую метафори, образи, залишаю домашні завдання, і викладацький стиль методично відпрацьований роками все для того, що-б закрити питання і вирішити залишилися блоки знайомства з дівчатами для тебе!
Вважаю, що цей запис повинні почути всі чоловіки, незалежно від віку, досвідченості і навіть ті хто вже одружений і має дітей. Тому-що це одна з найкрутіших записів для чоловіків взагалі.