Що нового?

Набір учасників Ритуали на всі випадки життя (Олена Філіппова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 127.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я б так охарактеризувала майбутній курс
Програму першого і другого дня я вже публікувала раніше.
Якщо пам'ятаєте, то починаємо ми з діагностики.
Це найважливіший пункт в магії, це початок почав будь-якого ритуалу або обряду. Без діагностики нікуди!
Далі плавно перейдемо до чисток.
І ось тут я дам ефективні і прості техніки позбавлення від негативу.

Як працювати з дітьми, прибирати переляк і пристріт. Буде три ритуали.
Працюємо з хлібом, водою і яйцем. Всі ритуали можна проводити Дистанційно.

Для дорослих будуть 2 класних відпалу.
Скручування фантом, через яку забирається дуже багато, я б сказала серйозна чистка проводиться через цей метод.
І знову ж таки дуже проста у виконанні.
і другий Відпал підходить навіть для щоденного застосування, особливо якщо ви багато працюєте з людьми. Відмінно прибирає всі прив'язки, весь негатив і повертає енергію.

і третій ритуал, який буде спрямований на очищення, це чистка грошового каналу.
Трепетно люблю цей ритуал, який виручає завжди. Девізом його є те, що не потрібно нічого чекати. Відчуваєте затик в грошовому каналі, потік збіднів, значить прийшла пора даної чистки.
Працює чудово!

Третій день це тема захистів. Всяких різних, різноманітних.
Хто знайомий з тонкощами, просто візьме ефективні захисту через магію архангелів і не тільки. А хто не знайомий, зрозуміє як зробити лінію магічних захистів, щоб зупинити тих, хто пакостить, та й просто жити спокійно, відчуваючи себе в безпеці
Захист розглянемо як індивідуальну, так і для всієї родини.

Як бонус Я дам ритуал на закриття ворога, перевірений, дуже робочий, який позбавляє вашого ворога, думок, і тим більше дій по відношенню до вас, надовго.
Ритуал також проводимо через магію Архангелів.

Буде 3 заняття, в закритій групі в контакті.

Доступ до записів назавжди, роздатковий матеріал з усіма ритуалами і практиками, що дуже зручно.

Матеріал курсу унікальний, у відкритому доступі в Інтернеті, цих ритуалів і практик немає.

https://privatelink.de/?https://vk.com/id276471300

Угорі