Для кого цей курс?
- Курс для людини, що замислюється про відкриття власного домашнього бізнесу на різьбі по дереву або для тих, хто просто бажає навчитися різьбі по дереву.
- Курс також підійде і для тих, хто і не замислюється про бізнес, але бажає познайомитися з таким мистецтвом як різьблена справа!
Бізнес на продажу таких виробів реальний з однієї простої причини: для різьблення по дереву вам буде потрібно мінімум початкових капіталовкладень, зате дохід досить пристойний для подальшого розвитку бізнесу. Тому вкрай важливо розібратися детальніше з чого ж почати різьблене справу в домашніх умовах на продаж і як грамотно управляти цим бізнесом, щоб в результаті отримати найкращий результат.
про що цей курс?
Курс являє собою диск із записаними на ньому докладними інструкціями і майстер-класами по різьбленій справі.
Це зібраний мною практичний матеріал навчального характеру з виготовлення різьблених виробів та їх реалізацією. Покрокова інструкція про те, як організувати власний бізнес прямо у себе вдома – від необхідних матеріалів та інструментів для різьблення до реалізації продукції.
підкреслюю:
Все, про що йдеться в курсі, є абсолютно законною діяльністю. Детально йдеться про те, що можна робити без оформлення, А що вимагає офіційного оформлення. Перераховуються так само всі необхідні документи. Ви дізнаєтеся,як про наскрізний і глухий різьбі, познайомитеся з домовик різьбленням. Я знайомий з людьми, які, не дивлячись на мої успіхи, помилково вважають, що такий бізнес – це вкрай невигідне заняття. Нехай це залишиться їх думкою. А мій доказ-це мій дохід. І я пропоную вам зробити те ж саме-повторити мій успіх, а може і перевершити його! А навчитися різьбі я допоможу вам з превеликим задоволенням!
чому саме це вид рукоділля найбільш цікавий для бізнесу?
Вся справа в тому, що різьблення по дереву вкрай захоплюючий процес, який поглащает з головою. Займаючись різьбленим справа, ви без праці відвернетеся від буденних проблем і суєти. Крім того, зайнятися різьбленням може будь-хто. Ви знаєте, я навіть знайомий з кількома жінками, які заробляють на різьбі... Ох які у них якісні вироби виходять! Вироби з дерева вкрай затребувані в якості подарунків практично на всі свята, будь-то дні народження, Новий рік, подарунки колегам, 8-е березня і т. д. що це означає? Це означає, що вироби з дереві затребувані завжди! У будь-який час року. Цілий рік! І, попит не залежить від якихось факторів.
Я провів аналіз ренбательности такого бізнесу. Зазначу, що виготовлення виготовлення таких різьбових виробів прекрасно проходить без використання додаткової спеціальної техніки і пристроїв, а значить, оптимально для початківців бізнесменів, правда для тих, хто готовий освоїти основні правила різьбленого справи. Нескладність виготовлення виробів з дерева дозволяє з мінімумом фінансових і тимчасових витрат отримати хороший дохід. Також вигідність такого бізнесу обумовлена тим, що ніякого терміну зберігання немає, а це означає, що для реалізації часу предостатньо.